Noutati :

Vesti bune pentru profesori! Ce prevede ultima varianta a legii salarizarii?

28 mai, 2016 - 08:21 PM
Autor: Anonim      
Categorie: NATIONAL
0

Profesorii vor avea o serie ed sporuri si indemnizatii, conform ultimei forme a proiectului privind salarizarea bugetarilor. Dascalii isi vor putea suplimenta salariul de baza cu o indemnizatie de invatamant special de 15%, o gradatie de merit de 25% si o indemnizatie de dirigentie, invatatori, educatoare, profesori pentru invatamantul primar sau prescolar de 10% din salariul de baza.

Profesorii vor putea primit banii in plus la salariu incepand cu anul 2018, potrivit proiectului salarizarii bugetarilor.

Proiectul stabileste ca din luna august a acestui an, personalul platit din fonduri publice din aceeasi institutie publica, autoritate publica, unitate care beneficiază de un salariu de baza sau de o indemnizatie de incadrare mai mici decat cele stabilite la nivel maxim pentru fiecare functie, grad/treapta, gradatie va fi salarizat la nivelul maxim al salariului de baza/ indemnizatiei de incadrare din cadrul institutiei, autoritatii publice respective, daca isi desfasoara activitatea in aceleasi conditii.

Citeste mai mult aici.

 Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...