Noutati :

Vesti bune pentru pacienti: pot merge la medic fara sa mai fie pusi pe drumuri pentru adeverinta de asigurat

16 octombrie, 2014 - 02:59 PM
Autor: Anonim      
Categorie: SANATATE
0

Pentru ca asiguratii sa nu mai fie pusi inutil pe drumuri si pentru a veni in sprijinul acestora,  pentru obtinerea calitatii de asigurat, Casa Judeteana de Asigurari de Sanatate Timis, a realizat o aplicatie pe site-ul institutiei  astfel incat toti  furnizorii de servicii medicale, medicamente si materiale sanitare sa poata verifica, in prealabil, calitatea de asigurat in aceasta aplicatie.

Casa Judeteana de Asigurari de Sanatate Timis atrage astfel atentia tuturor  furnizorilor de servicii medicale, medicamente, ingrijiri la domiciliu si dispozitive medicale sa nu mai puna pe drumuri pacientii, solicitand  adeverinta de asigurat.

Aplicatia pentru verificarea calitatii de asigurat poate fi accesata AICI

In majoritatea cazurilor, calitatea de asigurat a pacientilor este confirmata de Sistemul Informatic Unic Integrat si nu mai este necesara prezentarea adeverintei eliberata de catre CJAS Timis. Doar in cazul in care pacientul apare ca neasigurat in programul SIUI, acesta trebuie sa se prezinte la sediul CJAS Timis, din Strada Corbului, Nr. 4, cu o copie de buletin si actele doveditoare pentru a  reglementa situatia si a dobandi calitatea de asigurat.

Aceasta masura este tranzitorie si va fi inlocuita anul viitor de cardul national de sanatate, care va face dovada calitatii de asigurat.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...