Noutati :

Vesti bune pentru elevi. Schimbare importanta pe o linie de transport scolar la Timisoara

11 februarie, 2020 - 11:10 AM
Autor: Daniel Balteanu      
Categorie: UTILE
0

TIMISOARA. Minibuzele de pe o linie de transport scolar isi modifica traseul cu incepere de joi dimineata.

CITESTE SI: 200 de locuri, scena extensibila, cafenea si zona expozitionala la fostul Cinematograf Victoria din Timisoara. A fost lansata licitatia de 2 milioane de euro 

Astfel, autovehiculele care ruleaza pe linia S10, ce aduce copiii din Ronat la scolile din zona centrala, vor circula pe o ruta mai lunga decat de obicei.

TRASEU DUS / INTORS (in circuit): traseul existent, pana la capatul Calea Bogdanestilor – strada Casian Munteanu – strada Alexandru Nicolai Necrasov – strada Ciresului – strada Rosiori – strada C. A. Rosetti – strada Pictor Theodor Aman – strada Moise Dobosan – strada Ciocarliei – strada C. A. Rosetti – strada Ciresului – strada Alexandru Nicolai Necrasov – strada Casian Munteanu – înapoi pe traseul existent de pe Calea Bogdanestilor.

STATII DUS / INTORS: „C.A.Rosetti” (statie existenta linia 5, situata la intersectia strazilor Rosiori si C. A. Rosetti, statie marcata in carosabil), “Banul Severinului” (statie noua situata pe strada Pictor Theodor Aman, la intersectia cu strada Banul Severinului, statie in carosabil), “Grigore Ureche” (statie noua situata pe strada Pictor Theodor Aman, la intersectia cu strada Grigore Ureche, statie in carosabil), “Rarau” (statie noua situata pe strada Pictor Theodor Aman, la intersectia cu strada Rarau, statie in carosabil), “Moise Dobosan” (statie noua situata pe strada Moise Dobosan, la intersectia cu strada Ciocarliei, statie în carosabil), “I.M.L.” (statie existenta linia 5, pe strada Ciresului, vizavi de IML, este marcata în carosabil), “Ciresului” (statie existenta linia 5, pe strada Ciresului, este marcata în carosabil).

Plecarea minibuzelor catre scoli este programata la ora 7.05 de la C.A. Rosetti.

Plecarile catre Ronat sunt programate zilnic la orele 12:10, 13:10 si 14:10 din statia STPT din apropierea Colegiului Tehnic I.C. Bratianu.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...