Noutati :

Vesti bune pentru angajatii din sistemul de invatamant! Ce li se pregateste?

16 iulie, 2015 - 12:05 PM
Autor: Bianca Dichis      
Categorie: EDUCATIE
0

TIMISOARA. Bani pentru navetisti. Nu doar profesorii, ci si personalul didactic auxiliar va putea, de acum, sa isi deconteze transportul catre si dinspre locul de munca.

Pentru a-si putea deconta cheltuielile cu transportul, navetistii trebuie sa prezinte lunar documentele justificative, insotite de o cerere tipizata, la unitatea de invatamant in care lucreaza. Cheltuielile vor fi suportate in proportie de 100% de catre scoli, dupa ce consiliul de administratie al fiecarei unitati de invatamant va analiza si verifica legalitatea solicitarilor.

„Naveta beneficiarilor poate fi efectuata cu mijloace de transport ale operatorilor de transport autorizati – transport in comun: microbuze, autobuze, tren, ambarcatiune sau autoturismul / ambarcatiune proprietate personala sau detinut/a legal . Transportul beneficiarilor cu mijloacele de transport ce apartin unitatii de invatamant sau autoritatii administratiei publice locale se va efectua gratuit, conform programului si pe rutele stabilite prin hotarare a autoritatii deliberative, precum si cu respectarea orarului/programului unitatii de invatamant”, se arata in hotararea de Guvern care reglementeaza decontarea transportului.

Angajatii din scoli care fac naveta la si de la locul de munca isi vor primi banii inapoi dupa o luna, din fondurile de la bugetele locale.

 Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...