Vesti bune pentru angajati! Ar putea primi inca doua tipuri de tichete, pe langa cele de masa

Angajatii ar putea primi cadou inca doua tipuri de tichete, pe langa cele de masa. Este vorba despre vouchere pentru sport si tichete culturale.

CITESTE SI: Zupa, papricas, crempita, gomboti. Ce mai pune banateanul pe masa din bunatatile de la bunica? O poveste de-ti lasa gura apa! 

Bonurile pentru sport ar putea fi folosite pentru a plati anumite produse sau servicii care au legatura cu activitatile sportive, iar valoarea lor maxima lunara va ajunge la 300 de lei pentru fiecare angajat.

Cu tichetele culturale, angajatii isi vor putea achita bilete la concerte, muzee, targuri si expozitii, carti sau manuale, dar si albume muzicale sau filme ori intrari la spectacole. In acest caz, valoarea tichetelor nu poate depasi 150 de lei, daca sunt acordate lunar, insa poate ajunge la 300 de lei, daca vor fi date ocazional.

CITESTE SI: Timisoara se leaga de o comuna vecina printr-o sosea moderna cu doua benzi, trotuare si piste de biciclete 

Masura este inclusa intr-un proiect de lege, care mai prevede si unificarea tuturor voucherelor existente.

Citeste mai mult aici.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.
loading...