Noutati :

Vesti bune: Consiliul Judetean reabiliteaza un bloc din Timisoara. Vezi cine va putea locui aici!

1 februarie, 2015 - 09:17 AM
Autor: Liliana Iedu      
Categorie: SOCIAL
1

TIMISOARA. Consiliul Judetean Timis a trecut pe lista de investitii, pentru acest an, consolidarea si modernizarea unui bloc de locuinte din Timisoara. Aceasta din cauza numarului mare de cereri pentru locuinte care au fost depuse la institutie.

Vicepresedintele Consiliului Judetean Timis, Calin Dobra a declarat ca pe lista de investitii a CJ Timis este trecuta si amenajarea blocului de pe strada Martir Ciopec, bloc care apartine Consiliului Judetean Timis.

Acesta, desi se afla in prezent, intr-o stare avansata de degradere, este locuit – doar cateva apartamente fiind ocupate – de personal medical de la Spitalul Judetean din Timisoara.

Incercam sa mergem pe doua paliere. In primul rand din punct de vedere al bugetului propriu al Consiliului Judetean. Sper ca in zilele urmatoare sa semnam contractul de lucrari pentru ca a fost o procedura de licitatie care s-a intins si in acest an, am finalizat licitatia, asteptam acum semnarea contractului, daca nu vor fi contestatii, privind reabilitarea si amenajarea apartamentelor din imobilul de pe strada Martis Ciopec, acolo unde este un bloc care apartine CJT si pe care am luat decizia sa il reabilitam pentru ca e intr-o stare avansata de degradare. Chiar si in aceasta stare la etajele 2 si 3 locuiesc angajati ai Spitalului Judetean. Acum, in anul 2015 il vom reabilita din toate punctele de vedere, va fi un bloc nou, anvelopat, dotat”, a declarat Calin Dobra.

Potrivit vicepresedintelui Consiliului Judetean Timis, in acest bloc, la doua dintre etaje vor locui angajati ai Spitalului Judetean, iar la alte doua vor locui angajati ai Consiliului Judetean Timis.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

 • 1comentarii

recomanda prietenilor

loading...

Pareri

 1. Foarte frumos!
  Dar … cu o floare nu se face primavara!
  Pe cand vom avea stiri de forma:
  – … a fost reabilitat (complet) al 500-lea (al 1000-lea) bloc din Timisoara; realizarile „epocii de aur” cu blocuri cu garantie 40 (50) de ani incep sa se apropie de „ca[pat”.
  – 50 de cladiri din centrul istoric vor fi reabilitate in perioada 2015 – 2016?
  (chiar cu contributia colocatarilor).
  Pana atunci „sa auzim de bine”.