Vestea atat de asteptata! Se incalzesc caloriferele la Timisoara! Cand da drumul Colterm la caldura?

TIMISOARA. Gata cu frigul din locuinte! Societatea de termoficare da drumul la caldura, incepand de joi, 8 octombrie. Potrivit reprezentantilor Colterm, vremea rea anuntata face si caloriferele sa se incalzeasca.

„Avand in vedere prognoza meteo nefavorabila anuntata pentru urmatoarea perioada de timp, Colterm va incepe furnizarea agentului termic, incepand de joi, 8 octombrie, ora 9:00”, anunta Cristian Mircea, directorul societatii de termoficare.

„Agentul termic pentru incalzire este furnizat deja agentilor economici si institutiilor publice care au solicitat acest lucru, instalatiile de producere, transport si distributie fiind pregatite pentru sezonul de incalzire 2014-2015. Pentru o scurta perioada de timp (24-72h), programul de furnizare va fi non-stop, cu adaptarea temperaturilor, pe timp de zi, in functie de conditiile meteo, in aceasta perioada urmand a fi depistate si remediate zonele cu incalzire deficitara, iar dupa aceasta programul de furnizare urmand a fi adaptat la conditiile meteo si pe timp de noapte”, mai spune seful Colterm.

Reprezentantii Colterm le recomanda asociatiilor de proprietari sa verifice instalatiile interioare si sa finalizeze eventualele lucrari pe care le executa in cadrul asociatiilor sau chiar in apartamente. Consumatorii sunt rugati sa anunte dispeceratul Colterm, la numarul de telefon 0256.494.144 sau la adresa de e-mail [email protected], eventualele probleme aparute in instalatii.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

    Pareri

  1. si totusi are cineva caldura?!!!!