Veste proasta de la RDS. Ce se intampla cu abonamentele?

Veste extrem de proasta pentru abonatii RCS-RDS care au in abonamente extraoptiunea HBO si MAXPAK. Acestia vor fi nevoiti sa scoata din buzunar mai multi bani pentru abonamente.

Incepand din 1 mai 2015, tarifele extraoptiunilor HBO si MAXPAK vor creste la 13 lei/luna, respectiv la 14 lei/luna, cu TVA inclus. (Tarifele actuale pentru cele doua extraoptiuni sunt: pentru TV prin cablu – HBO = 8 lei/luna, MAXPAK = 10 lei/luna; pentru TV prin satelit – HBO = 11 lei/luna, MAXPAK = 14 lei/luna).

”Cresterile sunt cauzate de fluctuatiile cursului de schimb al monedei nationale in raport cu principalele valute, in special raportat la dolarul american. Tarifele sunt valabile pentru toti clientii Digi”, au anuntat cei de la compania de cablu.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

loading...