Noutati :

Veste grozava pentru elevii si studentii din Timisoara si din judet! Ce primesc la inceput de an scolar?

11 septembrie, 2015 - 11:01 AM
Autor: Anonim      
Categorie: UTILE
0

TIMISOARA. CFR Calatori a pregatit o oferta speciala pentru elevi si studenti la inceput de an scolar, daca acestia isi cumpara din vreme abonamentele.

BILETE. Astfel, elevii din clasele 0 – 12 beneficiaza, in baza carnetului de elev sau a adeverintei pentru clasa pregatitoare, de o reducere de 50% la cumpararea unui bilet de tren Regio si de o reducere cuprinsa intre 20% si 30% la cumpararea unui bilet de tren InterRegio.

Studentii la zi din invatamantul de stat sau privat acreditat beneficiaza, in baza legitimatiei de student “reducere la transport”, de o reducere de 50% pentru un numar nelimitat de calatorii cu trenurile Regio.
In baza carnetului de cupoane, studentii pot efectua 24 de calatorii cu trenurile InterRegio, in decursul unui an, cu o reducere de 50% .

ABONAMENTE. Elevii si studentii beneficiaza de abonamente lunare cu 75%  reducere la trenurile Regio si 50% reducere la trenurile InterRegio.
Reducerile sunt valabile pentru calatoriile la clasa a doua, se elibereaza pentru  distante de pAna la 300 km, iar numarul calatoriilor incluse este nelimitat.
La procurarea abonamentului sunt necesare carnetul de elev si legitimatia de reducere la transport pentru studenti, vizate pentru anul scolar in curs.

Mai jos sunt prezentate tarife de abonamente pentru elevi si studenti, pe diferite rute si distante kilometrice:

RUTA                                                                               ZONA KM              Pret abonament elev/student (lei)

Simeria – Deva – Simeria                                                    1 ÷ 10                       36,75
Tim.Nord – Giarmata – Tim.Nord                                 11 ÷ 20                      42,00
Tim.Nord – Jebel – Tim.Nord                                         21 ÷ 30                       47,25
Tim.Nord – Buzias – Tim.Nord                                      31 ÷ 40                       57,75
Arad – Chisineu Cris – Arad                                           41 ÷ 50                       73,50
Tim.Nord – Arad – Tim.Nord                                          51 ÷ 60                      78,75
Deva – Savarsin – Deva                                                      61 ÷ 70                       99,75

Inainte de efectuarea calatoriei, rugam pe toti pasagerii sa se asigure ca au achizitionat bilet pentru evitarea taxarii suplimentare in tren si/sau suportarea costurilor amenzii conform reglementarilor in vigoare.
Pentru informatii actualizate despre circulatia trenurilor, calatorii sunt rugati sa consulte pagina de internet a companiei cfrcalatori.ro.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...