Veste grozava pentru absolventii de liceu din Timis care NU au luat BAC-ul!

TIMISOARA. Doar 65,42% dintre absolventii de liceu din Timis au reusit sa promoveze examenul de Bacalaureat din aceasta vara. Restul, peste 1600 de tineri, mai au o sansa in aceasta toamna.

Inscrierile pentru sesiunea de toamna a Bacalaureatului sunt in plina desfasusare, iar tinerii mai au destul timp la dispozitie sa isi puna la punct cunostintele. Un bonus pentru ei este ca pot invata de la profesorii Universitatii de Vest, care le vor acorda si anul acesta meditatii.

„Se vor organiza si anul acesta meditatii la Universitatea de Vest din Timisoara. Vor incepe in luna august si se vor face la toate materiile de Bac. Solicitarile se pot depune din partea absolventilor de liceu la Universitate, la Departamentul pentru Relatia cu Mediul Preuniversitar”, au declarat pentru opiniatimisoarei.ro reprezentantii Universitatii de Vest din Timisoara.

In functie de numarul de solicitanti, reprezentantii UVT vor stabili si orarul dupa care se vor desfasura meditatiile. Iar cei care vor sa participe la aceste intalniri vor putea gasi programul pe site-ul universitatii,  la inceputul lunii august.

 

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

loading...