Noutati :

Veste buna pentru timisenii care nu si-au ridicat cardul de sanatate pana in 1 mai

4 mai, 2015 - 04:10 PM
Autor: Anonim      
Categorie: SANATATE
0

TIMISOARA. Incepand cu data de 1 mai, cardul national de sanatate a devenit unicul instrument de validare si decontare a serviciilor medicale in sistemul asigurarilor sociale de sanatate. Insa, cei care pana in momentul de fata nu si-au ridicat cardul, nu trebuie sa-si faca griji, pentru ca vor putea beneficia in continuare de serviciile medicale de care au nevoie.

„Pentru situatiile in care pacientii nu au card, furnizorii vor acorda servicii medicale in baza calitatii de asigurat. Nimeni nu va fi lipsit de servicii medicale Pentru situatiile in care sistemul functioneaza mai greu, in momentul cind s-a introdus cardul in cititor, acesta lasa o amprenta si se vede in sistem. Furnizorii au la dispozitie 72 de ore se ridice acele servicii in sistem.Facem din nou apel la furnizorii de servicii medicale, dar si la pacienti, sa sesizeze orice problema care apare privind functionarea cardului national de sanatate. Fără a fi semnalate aceste probleme nu vom putea sti si interveni rapid in remedierea acestora”, anunta reprezentantii CJAS Timis.

Astazi, aproximativ 30 de persoane au solicitat cardul national de asigurat.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...