Noutati :

Veste buna pentru pacienti! CJAS suplimenteaza banii pentru laboratoarele de analize si pentru investigatiile de imagistica in Timis

13 noiembrie, 2015 - 11:42 AM
Autor: Anonim      
Categorie: SANATATE
1

TIMISOARA. Casa Judeteana de Asigurari de Sanatate Timis vine in intampinarea asiguratilor si suplimenteaza  bugetul laboratoarelor de analize medicale si cel al furnizorilor de imagistica din judet.

Astfel, pentru cele 29 de laboratoare de analize medicale si anatomie patologica bugetul alocat pentru luna noiembrie a fost de 1.197.730 lei si se suplimenteaza cu 367.000 lei.

Pentru cei 19  furnizori de imagistica (RMN, CT si radiologie), bugetul alocat pentru luna noiembrie a fost de 1.242.251 lei si se suplimenteaza cu 344.545 lei.

De asemenea, asiguratii pot efectua analize medicale, pe baza biletului de trimitere si la laboratoarele Spitalului Clinic Judetean Timisoara, Spitalului Municipal, Spitalului Louis Turcanu, precum si la Spitalul din Lugoj.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 1comentarii

recomanda prietenilor

loading...

Pareri

  1. Interesanta abordare insa lucrurile nu se opresc aici. Oricum ma bucur ca s-a abordata aceasta tema. O sa marchez aceata pagina deoarece vreau sa revin mai tarziu, trebuie analizata

    http://www.tst1.sbox.com