Opinia Timisoarei

Veste buna pentru fumatorii din Timisoara: in fiecare statie RATT va fi pusa cate o scrumiera

TIMISOARA. Statiile mijloacelor de transport in comun din Timisoara vor fi dotate cu scrumiere pentru fumatori. Propunerea a venit de la un consilier local, iar conducerea Primariei Timisoara si-a dat acceptul. Potrivit viceprimarului Dan Diaconu, investitia trebuie facuta de Regia Autonoma de Transport in comun.

„A aparut o luare de pozitie a unor cetateni si o sustinem in totalitate privind necesitatea montarii in statiile RATT a unor scrumiere, pentru ca foarte multa lume fumeaza in asteptarea mijloacelor de transport in comun si de multe ori mucurile de la tigari ajung pe jos. Retim sau RATT sau cine se ocupa sa instaleze asemenea scrumiere in statiile regiei”, a propus, marti, consilierul local Stefan Constantin Sandu.

Primarul Nicolae Robu a considerat ideea lui Sandu o „propunere acceptabila”. Viceprimarul Dan Diaconu ne-a dezvaluit ca RATT si firma care le administreaza vor face o „minima investitie, de bun simt” si vor monta scrumiere in toate statiile regiei.

In Timisoara sunt aproximativ 400 de statii pentru mijloacele de transport in comun. Doar 50 dintre ele se afla in administrarea directa a regiei, iar restul au fost date in administrare de catre Primaria Timisoara unei firme private.

Exit mobile version