Veste buna pentru bugetari! Salariile le vor fi majorate cu pana la 20%. De cand primesc mai multi bani?

Salariile a peste jumatate dintre bugetari vor creste, din 1 august, cu aproximativ cinci procente. Cu toate acestea, exista o categorie de bugetari care vor primi mult mai mult de atat. Asistentii sociali vor primi, din vara, leafa mai mare cu pana la 20%.

Majorarile anuntate de Guvern se vor raporta la valoarea salariului minim actualizat incepand cu 1 mai. Guvernantii au in vedere doar a doua jumatete a claselor de salarizare, adica angajatii statului cu veniturile cele mai mici. Procentual, mai bine de jumatate dintre bugetarii din tara se incadreaza in aceste clase de salarizare.

Potrivit purtatorului de cuvant al Guvernului, majorarea cea mai semnificativa va fi in cazul asistentilor sociali, in timp ce alte catogorii de bugetari urmeaza sa primeasca mai mult cu 1% la salariu, din luna august.

Citeste mai mult aici.

 

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

    Pareri

  1. Fumoasa abordare insa lucrurile nu se opresc aici. Oricum ma bucur ca a fost abordat acest subiect. O sa marchez acest site pentru a reveni ulterior, trebuie analizata

    http://www.tst1.sbox.com