Noutati :

‘Verificati urgent poarta de intrare in Timisoara de pe Calea Aradului!’ Cererea consilierilor PSD catre primarul Nicolae Robu

27 septembrie, 2017 - 05:38 PM
Autor: Anonim      
Categorie: POLITIC
1

TIMISOARA. Dupa tragicul accident petrecut in timpul furtunii din 17 septembrie de la Timisoara cand poarta de intrare de pe Calea Lugojului s-a prabusit peste un tanar si l-a omorat, dar si dupa controversele legate de felul in care constructia a fost reabilitata in urma cu doi ani ii determina pe consilierii locali ai PSD sa faca o solicitare catre primarul Nicolae Robu.

CITESTE SI: Peste 120 de paturi in 16 compartimente. Detalii despre cum va arata noua maternitate de langa Spitalul Judetean din Timisoara 

Acestia vor depune cererea la cabinetul primarului si in atentia reprezentantilor de la Directiile Edilitara si de Patrimoniu, precum si a arhitectului sef al orasului.

Consilierii PSD solicita o expertiza urgenta in privinta portii de pe Calea Aradului.

Cu privire la evenimentul meteo deosebit din 17.09.2017 care a condus la prabusirea constructiei denumita generic „poarta de intrare” de pe Calea Lugojului, cu un final tragic

Deoarece lucrarile executate in 2015 in baza autorizatiilor de constructie nr. 1407 si 1408 din 2014 si incepute in baza Ordinului de incepere a Lucrarilor din mai 2015, au avut solutii tehnice identice pentru portile din Calea Lugojului si Calea Aradului, va solicitam urmatoarele:

-sa demarati de urgenta procedurile de efectuare a unei expertize tehnice pentru verificarea structurii de rezistenta a portii de intrare de pe Calea Aradului si/sau eliberarea unui certificat de urbanism si autorizatie de constructie/desfiintare.

Factorul URGENTA este imperios necesar a fi aplicat pentru a preintmpina repetarea unui tragic accident„, se arata in solicitarea consilierilor locali ai PSD, iscalita de Daniel Idolu.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 1comentarii

recomanda prietenilor

loading...

Pareri

  1. Ce vorbiti mai fratilor!? La noi nimeni nu raspunde pentru ce face. O fi d-na Plumb, o fi d-na Shaideh sau o fi primarul Robu, e tot aia. O fi de la PSD o fi de la PNL e tot aia. Asta-i cea mai groaznica boala a romanilor. Nimeni nu raspunde pentru nimic!!!! Cei mai mici vad si fac la fel. Ei semneaza ( ca primarul ???? oare???? interesul!!!!!!) si apoi …..nu-i vinovatul.