Noutati :

Verifica bonurile si vezi daca ai castigat. A avut loc o noua extragere la Loteria Bonurilor Fiscale

21 ianuarie, 2018 - 08:32 PM
Autor: Daniel Balteanu      
Categorie: SOCIAL
0

Duminica a avut loc o noua extragere la Loteria Bonurilor Fiscale, la care au fost luate in considerare tichetele fiscale emise in perioada 1 – 31 decembrie 2017.

CITESTE SI: Minune a naturii din vestul tarii distrusa de nepasarea oamenilor. Video 

Cei care au avut norocul sa fi facut cumparaturi de 325 de lei, in data de 30 decembrie, se pot prezenta la sediile ANAF pentru a depune dovada si a participa la extragere. Fondul de premiere pentru Loteria Bonurilor Fiscal este este de 1 milion de lei, suma care se imparte in cel mult 100 de premii.

Dacă numarul cererilor de revendicare este mai mare de 100, se organizeza o a doua extragere.

Cererile pentru revendicarea premiilor, in valoare totala de un milion de lei, pot fi depuse din ziua urmatoare extragerii, la sediile ANAF.

CITESTE SI: Adversar din Germania pentru Timisoara Saracens in dubla care asigura biletele pentru Challenge Cup 

Persoanele care merg la Fisc pentru revendicarea premiilor trebuie sa depuna in original bonul fiscal castigator, alaturi de copia actului de identitate si de o cerere.

Un bon fiscal este considerat castigator doar daca indeplineste cumulativ conditiile prevazute de lege, avand inscrise elementele obligatorii care arata ca a fost emis cu un aparat de marcat fiscalizat.

Citeste mai multe: AICIInformatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...