Noutati :

Verifica bonurile si vezi daca ai castigat. A avut loc o noua extragere la Loteria Bonurilor Fiscale

19 noiembrie, 2017 - 08:44 PM
Autor: Anonim      
Categorie: SOCIAL
0

Duminica a avut loc o noua extragere la Loteria Bonurilor Fiscale, la care au fost luate in considerare tichetele fiscale emise in perioada 1 – 31 octombrie 2017.

CITESTE SI: Protest #rezist la Timisoara: Justitie, nu coruptie! Oamenii, inapoi in strada. Foto 

Fondul de premiere este de 1 milion de lei, suma din care vor fi acordate cel mult 100 de premii. In urma extrageriiau fost desemnate castigatoare bonurile emise in data de 27 octombrie, cu o valoare de 645 de lei.

Rezultatele extragerii vor fi publicate pe site-ul Ministerului Finanţelor Publice (MFP), al Agentiei Nationale de Administrare Fiscala (ANAF) si al C.N. ‘Loteria Romana’ (CNLR) pentru o perioada de minimum 30 de zile.

Cererile de revendicare pot fi depuse incepand cu prima zi dupa efectuarea extragerii, timp de 30 de zile. Posesorii bonurilor castigatoare trebuie sa depuna bonurile fiscale (in original), copia actului de identitate si o cerere, la orice administratie fiscala din structura ANAF.

CITESTE SI: Primaria Timisoara vrea in proprietate o buna bucata din Padurea Verde. Ce s-ar putea amenaja

Un bon fiscal este considerat castigator doar daca indeplineste cumulativ conditiile prevazute de lege, avand inscrise elementele obligatorii care arata ca a fost emis cu un aparat de marcat fiscalizat.

In situatia in care, dupa finalizarea perioadei de depunere a cererilor de revendicare, lista cuprinde cel mult 100 de cereri, premiul de 1 milion de lei este impartit persoanelor care le-au depus, dupa verificarea autenticitatii bonurilor castigatoare. Daca in urma centralizarii se constata depasirea numărului maxim de 100 de cereri de revendicare, va fi organizata a doua extragere in vederea determinării a 100 de castigatori.

Citeste mai multe: AICIInformatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...