S-a dat startul la descoperirea Timisoarei pe biciclete. Peste 200 de persoane s-au intrecut la prima competitie din 2011

Sute de biciclisti au infruntat ploaia si s-au avantat la prima competite de anul acesta a campaniei „Descopera Timisoara pe doua roti”. „Ploaia nu este un impediment, din contra este mai distractiv”, a spus Ladislau Babella, unul dintre participanti.

In echipe de cate trei, concurentii au trebuit sa gaseasca 50 de obiective turistice, dupa o harta, in 3 ore. La fiecare obiectiv a existat un voluntar, care le-a stampilat foaia de concurs. Startul s-a dat de la Casa Verde, de pe strada Circumvalatiunii, iar traseul s-a extins pana in zonele Ghiroda, Calea Aradului, Calea Sagului si Dumbravita.

Cei mai tineri participanti au avut numai 8 anisori, Bogdan Tamas si Eduard Azar, si au facut parte din echipele „Catarii”, respectiv „Azne”, iar de cealalta parte a fost Dumitru Radau, in varsta de 63 ani, din echipa „Primavara Verde”.

„Hiroshima”, „Trei pe’o craca”, „Portocalele plimbarete” sau „Disperatii” sunt cateva din numele echipelor cu care s-au inscris participantii.  „Toate echipele au nume haioase pentru ca in fond asta este scopul, sa ne simtim bine, sa ne distram, sa radem si sa facem miscare”, spunea unul dintre participanti inainte de start.

Premiul cel mare s-a dus la echipa „Le blanc train”, la Daniel Margauan, Andrei Obrejan si Mihai Umanschi. Pe locul doi s-au clasat „Disperatii”, adica Danut Lupsa, Alin Rogojina si Ilinca Patrulescu, iar pe locul trei au fost Dorinel si Sergiu Margauan, dar si Gabriel Zaharia, care au facut parte din echipa „Rock’n Rolla”.

Premiile puse la dispozitie de organizatori au constat in cecuri valorice, cupe, diplome, tricouri si weekenduri gratuite la Arsenal Park din Orastie. Evenimentul se afla la a III-a editie si este organizat de Verde pentru Biciclete.

Foto: Dariana Dragos

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.
loading...