Noutati :

Verde pentru Biciclete organizeaza o noua tura ciclista banateana si da startul Saptamanii Mobilitatii Europene in Timisoara

13 septembrie, 2012 - 10:14 AM
Autor: Miodrag Hojda      
Categorie: SOCIAL
0


TIMISOARA. Iubitorii mersului pe bicicleta pot participa, duminica, 16 septembrie, la o noua tura ciclista banateana, organizata de Verde pentru Biciclete. Traseul este unul de oras, cu plecarea de la Casa VpB.

Tura ciclista este organizata de Fundatia Bega. Prin acest eveniment se da startul Saptamanii Mobilitatii Europene in Timisoara.

Saptamana Mobilitatii Europene (16-22 septembrie 2012) are drept tema in acest an transportul urban – pe calea cea buna. Scopul realizarii de evenimente in cadrul Saptamanii Mobilitatii Europene este acela de a promova formele alternative de transport ecologic si de a sublinia faptul ca mobilitatea sporeşte in mod clar calitatea vietii in oraşe, ajutand la reducerea poluarii aerului, poluarii fonice, a accidentelor si cresterea starii de sanatate a populatiei.

Mesajul transmis este Foloseste bicicleta in Saptamana Mobilitatii Europene!! Intalnirea va avea loc la Casa Verde pentru Biciclete, ora 12:00, iar la ora 12:30 vom pleca pe urmatorul traseu: Casa Verde Pentru Biciclete- Calea Circumvalatiunii- Bulevardul Republicii- Bulevardul Regele Ferdinand- Strada 20 Decembrie 1989- Bulevardul Ion C. Bratianu- Strada Hector- Bulevardul Take Ionescu- Strada Simion Barnutiu- Calea Dorobantilor- Aleea Padurea Verde – Muzeul Satului“, precizeaza Romina Faur, coordonator Verde pentru Biciclete.

Organizatorii au subliniat faptul ca evenimentul se adreseaza doar persoanelor care au peste 14 ani, iar primii 200 de participanti vor primi premii surpriza!Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...