Noutati :

Vedeta Gianina Corondan va fi concediata de la TVR. Vezi cine mai este pe lista de disponibilizari din Televiziunea Publica!

29 ianuarie, 2013 - 10:50 AM
Autor: Anonim      
Categorie: NATIONAL
0

O lista cu salariatii TVR care urmeaza sa fie preavizati in vederea concedierii colective a fost publicata, luni seara, pe pagina de intranet a TVR.

Lista cuprinde 627 de nume, intre care se regasesc Gianina Corondan, Elise Stan, Sanda Visan, Irninis Miricioiu Radulescu, Dan Radu, Adriana Titieni, Cezar Ion, Horia Romanescu, Constantin Trofin si Tudor Calin Zarojanu.

Consiliul de Administratie al TVR a aprobat, pe 23 ianuarie, punerea in aplicare a noii scheme organizationale a institutiei, care va deveni operationala de la 1 februarie si care va contine 2.450 de locuri de munca. Atunci, a fost aprobata si suplimentarea organigramei TVR cu 55 de cazuri sociale (incluse in cele 2.450). Hotararea de suplimentare a numarului angajatilor SRTv a fost adoptata cu 8 voturi „pentru” si 5 „impotriva”.

Intre cele 55 de posturi alocate cazurilor sociale se regaseste si cel ocupat de Corina Danila, care in noua organigrama va fi jurnalist senior/realizator de emisiuni la TVR 3.

DA CLICK AICI SI VEZI LISTA COMPLETA A CONCEDIATILOR DIN TVR!

 Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...