Noutati :

Vederea la varsta de peste 40 de ani! Vezi ce poti face pentru a o imbunatati!

9 martie, 2013 - 03:29 PM
Autor: Anonim      
Categorie: SANATATE
0

Daca aveti peste 40 de ani probabil ati inceput sa indepartati foaia de hartie pentru a nu vedea scrisul incetosat. Acesta este un semn de imbatranire a ochiului, termenul medical folosit fiind prezbiopie.

Prezbiopia este un fenomen natural de scadere progresiva a puterii de acomodatie a ochiului care i se intampla mai devreme sau mai tarziu oricui. Prezbiopia nu poate fi tratata, dar abilitatea de focalizare a ochilor poate fi corectata prin folosirea lentilelor de corectie la vederea de aproape. Daca exista si alte deficiente de refractie fiind necesare si lentile pentru distanta disconfortul de a schimba ochelarii de distanta cu cei de aproape poate fi eliminat prin purtarea unei singure perechi de ochelari cu lentile bifocale sau progresive.

Lentilele bifocale au o pastila pentru vederea de aproape existand dezavanatajul ca marginea superioara a pastilei este inestetica si de asemnea nu exista camp pentru vederea intermediara. Lentilele progresive elimina dezavantajul pastilei de la lentilele bifocale asigurand cresterea progresiva a dioptriei cuprinzand spectrul a trei dioptrii ( vedere la distanta , vedere intermediara, vedere de aproape), astfel existand o vedere clara in mod continuu la orice distanta. Datorita cercetarilor indelungate au aparut noi tehnologii de prelucrare digitala si materiale moderne atat pentru lentilele progresive cat si pentru cele monofocale.

Astfel lentilele progresive cele mai renumite VARILUX PHYSIO 2.0 de la ESSILOR asigura un nivel de performanta ridicat asigurand:

claritate imbunatatita a detaliilor
campuri vizuale largi
contrast mai bun, indiferent de conditiile de iluminat
confort  in orice activitate.

Lentilele progresive Varilux S Series reprezinta un nou capitol in domeniul descoperirilor tehnologice. Lentilele progresive Varilux S 4D asigura vedere instantanee fara limite fiind o adevarata revolutie, bazata pe cele mai sofisticate progrese in optica si pe intelegerea fiziologiei purtatorului de ochelari. Tehnologia exclusiva 4D Technology ia in considerare vederea cu ochiul dominant in calcularea lentilei astfel purtatorul beneficiaza de senzatia de vedere instantanee.

Aspecte importante si detalii despre tipurile de lentile de ochelari , de tratamente aplicate lentilelor , ce se potrivesc cel mai bine fiecaruia dintre noi se pot afla foarte usor vizitand opticile Pro Medica pagina de internet www.opticata.ro sau punand intrebari pe e-mail la adresa [email protected]Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...