Vasile Ciupa, increzator la Comisia de Disciplina. A cerut amanarea sedintei cu 2 saptamani, sa se pregateasca

TIMISOARA. Seful Directiei de Mediu s-a prezentat, marti, in fata Comisiei de Disciplina din cadrul Primariei Timisoara, increzator, si a cerut amanarea sedintei cu 2 saptamani.

Ciupa a intarziat aproape 20 de minute, iar membrii comisiei i-au cerut ca data viitoare sa fie punctual. Presedintele comisiei, Sorin Chira, si membrii acesteia – Ion Manolache, din partea sindicatului, Daniel Vacarescu, jurist, si Rodica Aurelian, seful Serviciului de Resurse Umane, l-au asteptat vreme de 20 de minute.

De cum a intrat in incapere, seful Directiei de Mediu a cerut amanarea sedintei cu 2 saptamani, pe motiv ca vrea sa isi pregateasca amanarea.

„As dori 2 saptamani de ragaz sa verific raportul. Am fost in concediu pana astazi (n.r. marti), iar abia sambata am primit documentele necesare. Am depus o solicitare cu amanare 2 saptamani pentru a putea verifica documentele si pentru a ma putea pregati”, le-a spus Vasile Ciupa celor din comisie.

Toti membrii acesteia au fost de acord sa se amane sedinta, mai ales ca directorul Ciupa, responsabil cu Parcul Copiilor, a fost in concediu vreme de 2 saptamani.

„Suntem de acord cu un termen de amanare de doua saptamani”, a spus Sorin Chira. Daniel Vacarescu, jurist la Primaria Timisoara, l-a rugat pe Ciupa ca data viitoare sa nu mai intarzie: „Daca spunem ca ne vedem la 10:30, atunci sa fie la 10:30, nu la 12:20, desi am stabilit la 12:00”.

Vasile Ciupa a parasit increzator sedinta si a plecat spre birou. Cat despre iesirea la pensie, seful Directiei de Mediu ne-a marturisit ca s-a gandit la asta. „Mai vedem de pensie. De la o anumita varsta sigur ca te gandesti la asta”, a precizat Ciupa.

Ciupa a fost chemat sa dea socoteala Comisiei de Disciplina pentru ca a facut cateva achizitii pentru Parcul Copiilor, achizitii care nu se aflau in caietul de sarcini al proiectului.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

    Pareri

  1. greu de…dat afara I
    ciupa e uns cu toate alifiile, ca si uica jean, GREU cu ei sa-i convingi ca ar trebui sa iasa pe penisie…

  2. A cerut 2 săptămâni să pregătească bagajele pentru DNA. Cică procurorii nu-l cred că și-ar fi jertfit viitorul pe gratis promovînd firmele DRUFEC si BINDALIM care au încasat milioane de euro din impozitele plătite de timisoreni. Gunoiul de bihorean mai e și ”revoluționar”, chipurile ! La pușcărie jigodie ordinară.

  3. Voi sunteți gunoaie plătite. Loviți un om care si-a făcut treaba su a ajutat Timișoara și este un stâlp al societății!
    Știu ce vorbesc și susțin!