Noutati :

Vasile Caprea, presedinte al filialei Timis a Partidului Poporului Dan Diaconescu: Noi nu suntem niste inchistati, crispati si constipati!

22 septembrie, 2011 - 09:27 AM
Autor: Ciprian Voin      
Categorie: INTERVIU
25

Vasile Caprea – presedinte interimar al filialei Timis a Partidului Poporului – Dan Diaconescu. Are 59 de ani, este casatorit si are doi copii. Este fost ofiter MAPN si absolvit ca sef de promotie cu 10 pe linie Facultatea de Drept din Sibiu. A fost membru PRM si PSD, iar acum isi doreste sa ajunga senator sau deputat din partea PP-DD.

Acestea sunt cele 20 de puncte pe care Partidul Poporului trebuie sa le impuna odata cu venirea la putere:

1. Cate 20.000 de euro pentru fiecare roman care va deschide o afacere.
2. Marirea tuturor salariilor si pensiilor.
3. Anularea tuturor taxelor si impozitelor actuale.
4. Introducerea unui singur impozit pe venituri si proprietati
5. Confiscarea averilor ilicite obtinute din afaceri cu statul.
6. Judecarea de catre un tribunal al poporului a tuturor guvernantilor care au jefuit Romania.
7. Reducerea TVA la o cota (minima pentru UE) de 10 la suta.
8. Interzicerea subventionarii partidelor politice.
9. Eliminarea salariilor pentru parlamentari, ministri, primul-ministru si presedinte.
10.Evacuarea demnitarilor din Palatul Parlamentului, Palatul Victoria si Palatul Cotroceni.
11. Infiintarea Companiei Nationale “Averea Poporului”. Seful acestei companii va fi ales direct de popor.
12. “Averea Poporului” va distribui dividente egale lunare catre toti cetatenii.
13. Statul va cumpara pamantul nelucrat si va investi masiv in agricultura bio.
14. Simplii cetateni vor deveni jurati in instante, alaturi de judecator.
15. Introducerea raspunderii materiale pentru judecatorii si procurorii care gresesc.
16. Cetatenii nu vor mai plati rate la banci timp de 12 luni.
17. Interzicerea arestului preventiv (si a catuselor) cu exceptia faptelor violente.
18. Firmele nu vor putea fi controlate decat odata pe an.
19. Statul va construi 200.000 de locuinte, care vor fi inchiriate celor saraci.
20. Interzicerea taxei pentru Radio TVR.

De ce ati infiintat acest partid?

Personal va spun ca asa cum majoritatea romanilor s-a saturat de ce se intampla in tara asta de 21 de ani, asa m-am saturat si eu. Acesta este motivul care m-a determinat sa vin langa Dan Diaconescu. El s-a interesat despre mine si m-a rugat sa vin presedinte de filiala sa fac tot posibilul sa o maresc, sa avem sanse reale la alegeri. Acum am 56 de organizatii comunale si orasenesti si vreau ca pana la 1 noiembrie sa fac organizatii in toate localitatile din Timis, astfel incat pana la 1 decembrie sa putem face alegeri in toate organizatiile pentru ca deocamdata suntem toti interimari.

Dar dumneavoastra de ce v-ati inscris in acest partid?

Eu am facut politica 9 ani la PRM. Am fost prim vicepresedinte. La inceput am crezut ca ma regasesc in politica partidului, dar cu timpul mi-am dat seama ca Vadim Tudor nu este cel care vrea el sa arate ca este. Totul a culminat cu o faza de nedescris: noi aveam niste bani in cont sa platim chiria, utilitatile si cand am vrut sa platim am constatat ca banii fusesera luati de filiala din Bucuresti sa isi achite datoriile. Asta a pus capac si mi-am dat demisia. Atunci am zis ca nu mai fac politica. Dupa un timp a venit cineva la mine acasa, un sef de zona care raspunde de regiune si m-au rugat sa vin langa ei pentru ca nu aveau un om cu experienta in munca de partid. Eu am acceptat si le-am spus ca nu imi trebuie nimic. Am pensie buna, am copiii aranjati si am zis ca vin ca sa fac ceva pentru poporul roman cat mai traiesc.

Ce functie doriti?

Nu vreau sa candidez nici la primarie, nici la consiliul judetean… Poate o sa candidez la parlament, ca senator sau deputat. Eu pentru candidaturi vreau sa ma adresez intelectualilor, o sa caut oameni intelectuali la catedra de administratie, la drept administrativ. O sa caut niste profesori universitari care vor sa faca ceva, pentru ca e bine sa pui omul potrivit la locul potrivit.

Cu ce vreti sa-i atrageti pe intelectuali? Nu e un secret faptul ca, OTV-ul, nucleul in jurul caruia creste acest partid, nu se adreseaza intelectualilor…

Dan Diaconescu nu a spus-o, dar el are si intelectuali. El doar nu a pedalat pe treaba asta… Eu sunt ferm convins sa pun tehnocrati peste tot. Dreptul de a candida sa fie dat de pregatirea lui.

Dar cu ce ii atrageti?

Le spun, domnilor vreti sa schimbam ceva in tara? Doriti sa veniti langa noi?

Pai la fel spun si celelalte partide…

Da, dar ceilalti au dat-o-n bara timp de 21 de ani. Au demostrat ca nu sunt capabili. Noi avem un program foarte bun si o sa il punem in aplicare.

Apropo de progam, pe site-ul partidului am vazut o lista de 20 de puncte pe care le veti implementa odata ajunsi la guvernare. Va citesc cateva dintre ele: vom mari toate pensiile si salariile, veti anula toate impozitele si taxele, veti diminua TVA la 10%, fiecare roman va primi 20 de mii de euro din partea statului, si cea care mie personal mi-a pus capac, nimeni nu va mai plati rate la banci timp de un an. Sunt unii care se indoiesc de deplinatate facultatilor mintale a celor care au facut aceasta lista…

Pai stati sa va explic pe ce ne bazam… La ora actuala, in Romania, toate marile companii nu platesc impozite…

Cum adica nu platesc impozite?!

Nu platesc! Nu stiati? Nici macar un leu!

Care sunt aceste companii?

Petromul, Gazromul etc… verificati sa vedeti. De aceea nu avem buget.

Pai Petromul este unul dintre cei mai mari contribuitori la bugetul statului… Cum nu plateste impozite?

Bine, nu Petromul altele…

Care altele?

Pai documentati-va dumneavoastra pe net! Nu le stiu acuma din cap!

Bine! Sa revenim… Cum nu platesc impozite? Sunt scutite de lege sau cum?

Nu platesc! Va spun eu cum: ies mereu pe minus! Ei, prin firmele astea offshore, toate castigurile le trimit in strainatate! La sfarsitul anului ies pe minus si de aceea nu platesc impozit! Noi vrem sa desfiintam aceste firme offshore, ca sa nu mai faca asta.

Ati fi primii din lume care ar reusi sa desfiinteze un offshore… Nu puteti din Romania sa desfiintati un offshore…

Bine! Am inteles asta! Atunci o sa facem sa plateasca un impozit mult mai mare…

Pai un alt punct din lista spune ca o sa desfiintati toate taxele si impozitele! Deci nu pentru toti…

Impozitele?… (ezita, n.r.) Pai marile intreprinderi trebuie… (ezita din nou, n.r.) Stati putin, nu toate! Vedeti ca e un punct acolo, cititi, ca se vor pastra doua impozite si taxe…

Unul pe venit si altul pe proprietati…

Exact! Aia e…

Si restul toate vor disparea…

Sigur!

Bun! Dar sunt foarte curios cum veti face sa nu mai plateasca nimeni rate la banci timp de un an!

Pai haideti sa va explic: Din acesti bani care se vor lua, ca noi vrem sa punem impozit de 35% la toate marile intreprinderi, eu zic ca e un impozit cat se poate de decent…

35% din ce? Din venituri, din profit?

… (ezita, din nou, n.r. ) Pai uitati-va ce scrie acolo la punctul ala din cele doua…

Pai scrie impozit pe venit…

Da! Asa este, pe venit! Pai in momentul in care vom impune acest impozit, economistii partidului au facut un calcul, se vor strange, in plus fata de bugetul de acum, in jur de 474 de miliarde de euro.

Cat ati spus? 474 miliarde de euro? Pai asta e de douazeci de ori mai multi bani decat totalitatea fondurilor structurale disponibile Romaniei pana in 2013…

Da! Exact! Din acei bani se vor da cei 20 de mii de euro! Sigur ca nu va lua toata tara in acelasi an. In fiecare an va lua un numar precis de oameni acel ajutor. Se va calcula exact cati! Nu se va face dupa ureche nimic! De ce se dau acesti bani? Ca sa isi deschida o firma! El nu pune mana pe bani! Vrea sa cumepre un tractor, dar nu are bani. Banca o sa ii plateasca tractorul. Si tot asa… Dar va fi obligat sa angajeze un om dintre someri sau din cei de la stat!

Dar tot nu mi-ati explicat cum se va intampla ca nu vom mai plati rate la banca un an!

Pai va spun acuma! Tot din acesti bani… (ezita, n.r.) dumneavoastra m-ati intrebat de ce nu vom mai plati rate la banca…

Nu! Eu v-am intrebat cum veti face ca tot romanul sa nu mai plateasca rate la banca un an…

Pai nu se va da o lege sau ceva. Se va face o intelegere cu bancile! Vom da prima data cei 20 de mii de euro la cei care au datorii la banci! Isi vor infiinta o firma si intr-un an de zile vor prinde si ei un cheag! Prinzand cheag, au de unde sa plateasca! Banca nu pierde nimic!

Dar bancile sunt institutii private, cum ii veti convinge sa faca asta?

Pai va spun eu. Decat sa piarda, vor accepta! Omul ala nu mai are nimic, nu are cum sa plateasca, pentru ca nu mai are de unde!

Pai faptul ca omul acela despre care vorbiti s-a imprumutat a cheltuit bani si nu mai are de unde sa-i dea inapoi, nu spune multe despre el? Dumneavoastra ii mai dati acum 20 de mii de euro…

Nu ii dam banii! Nu intelegeti? O sa ii infiintez firma! Nu ii dau bani pe mana…

Pai si daca nu are calitati manageriale?

Pai va fi supravegheat! Nu-i lasam pe oamenii astia asa… stingheri! O sa analizam daca ce vrea el sa faca este de bun augur! Nu dam asa la oricine.. Noi vorbim acuma in mare, nu are rost sa intram in amanunte, pentru ca daca intram in amanunte, o sa vedeti ca e bine ce se face!

Bine. Haideti sa nu intram in amanunte! Tot in lista am vazut ca aveti de gand sa infiintati o companie de stat! Cum se va numi ?

Se va numi „Averea Poporului”.

Ce va face „Averea Poporului”?

Deci aici vor intra…(incurcat, n.r.) Deci… Aici… Pe „Averea Poporului ” se va baza protectia sociala a romanilor. Ca noi nu avem acuma protectie sociala. Din acei bani care vin la buget, plus ce vom confisca de la cei care au facut ilegal avere in afaceri cu statul, fara licitatii, deci ilegal, tot ce e ilegal, ca sa fac o paranteza, nu avem nimic cu cei care au facut avere legal, ii respectam pe oamenii de afaceri care au facut bani legal, fara contracte cu statul, chiar ii invitam alaturi de noi, am incheiat paranteza… deci cu banii de acolo, si de acolo, proportional se vor directiona o parte spre aceasta firma. Cel care va conduce aceasta institutie va fi strain. Dan il are deja, dar nu il spunem. Deci un strain va conduce aceasta institutie pana va prinde aer! Dupa aceea vom numi un roman, care sa fie cinstit. Ala trebuie sa fie un om ireprosabil!

Pai dumneavoastra vorbiti de numiri! In lista cu cele 20 de puncte scrie ca va fi ales de popor!

Pai da! Va fi ales dupa 2 ani! La inceput nu poti sa alegi din popor! Vom merge pe acest strain cu experienta in protectia sociala! Exista si in alte tari formatiuni din astea cu protectia sociala. Din acesti bani, se va imparti la fiecare roman, in functie de cat se strange… Noi am facut un calcul: in primul an vor fi 8 euro de roman. Cei care traiesc in Romania, vor primi 8 euro ca ajutor social. Noi preconizam ca prin dezvoltarea economica, dupa patru ani, vom putea sa dam cam 300- 400 de euro pe cap de locuitor.

Toata lumea va primi banii acestia?

Toata lumea! Indiferent ca va fi somer, agricultor, angajat la stat, angajat la privat sau pensionar! Cum e si in Germania, si in toate tarile care au intr-adevar protectie sociala!

Pai asta nu e protectie sociala, cand primeste toata lumea bani! Si, in plus, in Germania nu primesc ajutoare sociale de la stat si angajatii…

Bine! (abatut, n.r.) In Germania primeste cel care e somer! Dar in tarile nordice primesc, sa stiti! Interesati-va sa vedeti!

Nu trebuie sa ma interesez pentru ca stiu ca nu exista asa ceva! Haideti sa nu mai polemizam! Ce asteptati de la alegeri?

Asteptam ca romanii sa se trezeasca, sa aleaga pe cine trebuie, pentru ca din 4 in 4 ani au ales ba PSD-ul, ba PNL-ul, ba PDL-ul si toti au demostrat ca sunt  neputinciosi. S-a dus tara de rapa! Noi dorim sa castigam alegerile! Chiar daca nu le castigam cu 50%, dar vrem sa avem un procentaj care sa ne permita sa ne impunem programele noastre. Nu ne dorim ceva iesit din comun! Vrem sa ajutam romanii.

Aveti in plan aliante?

Nu! Nici inainte si nici dupa!

Pai daca nu faceti 51% nu faceti guvernul!

Pai stati un pic! Pai am spus ca nu facem aliante cu partide nici inainte nici dupa, da?

Da!

Pai stati sa va spun asa: Sa zicem ca noi facem 40%, si ei fac 10%… Ii luam langa noi pe cei care doresc cu adevarat sa faca ceva!

Si daca faceti dumneavoastra 10% si altii 40%?

Pai atunci ramanem in opozitie!

Pai si in ce masura lista asta de 20 de puncte este negociabila?

Pai oricine care are o ideea buna care sa imbunatateasca aceasta lista, poate sa vina langa noi. Noi nu suntem niste inchistati, crispati si constipati!

Cei care vor citi aceasta lista va vor acuza de populism si demagogie. Nu faceti nimic altceva decat sa promiteti, la fel cum au promis toti cei care au castigat alegerile in ultimii 20 de ani in Romania. Nu credeti ca romanii s-au saturat de promisiuni?

Cei care au promis, au fost cei care au mintit tot din patru in patru ani! Noi nu ne propunem sa mintim! Noi ceea ce am promis vom cauta sa le ducem la indeplinire. Nu neaparat in primul an, ca nu poti face totul in primul an, dar in cei 4 ani de guvernare vom face tot posibilul sa indeplinim promisiunile.

Am inteles ca vreti sa schimbati sistemul juridic din Romania…

Da, vrem sa introducem sistemul juridic american cu jurati. Judecatorul nu mai trebuie sa fie cel care decide. Sa decida juratii. Atunci nu se vor mai amana la infinit procesele. Va veni procurorul va spune ce acuzatii are, vine avocatul apararii, spune si el, si juratii intra in sala si hotarasc.

Partidul Poporului este partidul poporului sau partidului lui Dan Diaconescu?

Dan Diaconescu este un brand! De aceea am mers cu aceasta denumire Partidul Poporului Dan Diaconescu. Asa cum a fost PNTCD Corneliu Coposu. Nu e un cult al personalitatii, dar Dan Diaconescu fiind fondatorul partidului, majoritatea oamenilor vin pentru acest baiat. Pe care ar trebui sa-l respectati toti cei din generatia voastra, pentru ca si el e din generatia voastra si e cinstit, si vrea sa faca multe lucruri bune pentru poporul roman. Si eu il respect si sunt mai in varsta, am 59 de ani! Eu am fost de multe ori la Bucuresti! Nu are chestii din astea, sa fie ingamfat! Discuta cu oricine!

Faptul ca discuta cu oricine nu inseamna neaparat ca e si cinstit!

Averea pe care si-a facut-o a facut-o in mod cinstit! Tot ce a facut a facut dupa mintea lui. A platit impozite la stat! Nu poate fi acuzat de nimic.

Platforma program a partidului este cea cu 20 de puncte?

Nu! Aceea e doar asa o lista! Programul de guvernare nu il facem public pentru ca atat USL-ul, cat si PDL-ul, punctele care le plac s-ar putea sa le fure si sa le bage in programul lor. Si atunci vor castiga alegerile cu programul nostru, si nu vrem asta! Vom anunta totul in ultima luna!

Am vazut ca va intereseaza mai ales oamenii saraci. Pe ei va bazati, nu?

Pai de asta am si infiintat partidul.

Pai Dan Diaconescu este in top 300 cei mai bogati oameni din Romania cu o avere estimata la 30 de milioane de euro. Nu e o contradictie?

Nu! Daca omul vrea sa faca bine?! A facut averea ilicit? Nu! Omul are minte! Are minte!

Ce masina conduceti?

Un Matiz…

Diaconescu are Rolls Royce, Bentley si doua elicoptere…

Cinste lui! Eu nu am fost capabil sa fac ce a facut el…

Oricine se poate inscrie in PP-DD?

Nu facem discriminari. Oricine e bine venit. Mai putin cei care au detinut functii in celelalte guvernari. Nu primim fosti consilieri locali, judeteni, primari, viceprimari, parlamentari sau guvernanti.

Ce credeti despre cazul Elodia?

Eu am avut o parere despre treaba asta! Dan are o grila de programe foarte buna pentru ca trebuie sa aduca rating. Nu trebuie sa il condamni pentru o singura chestie, cu Elodia. Eu pot sa va dau exemple cu alte televiziuni mari care il dau toata ziua pe „Virinel”… Dar nimeni nu se ia de ei… Ce invata copiii aia din „Virinel”? Eu nu il condamn pe Dan ca a incercat sa faca ceva cu acest caz. E o emisiune care, eu nu spun ca nu imi place, dar cum sa spun… prefer sa vad un fotbal!

Dar o sa o gasiti vreodata pe Elodia?

… (rade, n.r.) Domnule daca o gaseste Dan, va spun eu ca va avea un rating si mai mare…

VEZI MAI JOS IMNUL PARTIDULUI POPORULUI!Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

 • 25comentarii

recomanda prietenilor

loading...

Pareri

 1. primele 3 puncte sint suficiente ca sa nu votez PPDD niciodata… sinteti demagogi… romania nu e grecia!

  • ALUPIGUS

 2. Ha-ha-ha…Dupa 9 ani la bufonul de Vadim si fara cunostinte economice ci mai multe bilbe asa or fi toti sefii e filiale din PP-DD??
  Populisme ieftine fara nici o acoperire economica…Cum sa scape cetateanul de rata la banci 12 luni??
  Pai ce,banca l-a fortat pe cetatean sa se imprumute??
  Si daca nu sint impozite de unde scoate statul de drept bani pentru plata salariilor si a pensiilor??
  Sa fim seriosi!!

 3. Foarte tare interviul. Astia chiar vorbesc serios??!! Cele 20 de puncte sunt extraordinare!! Si pun pariu ca prind astia parlamentul… :))))))

 4. „Dan Diaconescu are si intelectuali” asta-i tare !
  de fapt la cat de mercantila e intelectualitatea romana nu m-ar mira sa-i vad pe dl Vighi , Marineasa , Mihaies descoperind calitati ascunse OTembelului

 5. Atat de demagogic programul cu cele 20 de puncte, incat e de-a dreptul periculos; s-ar putea sa avem surpriza ca cei care sunt invitati la OTV si care se uita la OTV sa si voteze PP…
  Oricum, DD este un individ fara scrupule, extrem de cinic si care mizeaza tocmai pe prostia multimii. Daca ii pasa atat de popor, de ce nu isi vinde iahtul, masinile si sa infiinteze o fundatie pentru batranii saraci, pentru copii, etc.?

  • Poate DD o sa vinda bunurile scumpe intr-o lume paralela…
   Foarte buna observatia dumitale,sint atitia batrini singuri si chiar ar putea manelistul DD sa construiasca de acum citeva camine pentru batrini…
   Dar mai intii momirea electoratului este pe ordinea de zi a PP-DD…

  • ALUPIGUS TOT ASA

 6. Noi nu suntem niste inchistati, crispati si constipati! DA AŞA ESTE !

 7. Dumnezeule mare, chiar suntem pedepsiti rau.

 8. Doamne ! Ma sperie gandul ca o sa-i creada cineva ! Bine ca nu-s crispati si nici constipati ! Cred ca e o gluma ! Daca vede Obama astea 20 de puncte din program le copiaza si scapa America de criza ! Imnul e beton ! Hit nene hit!

 9. Punctul 21 : Cite o Dacia Logan pentru fiecare cetatean cu remorcuta ca sa care tuleii BIO de pe holda dupa ce statul va cultiva tot pamantul iar in concediu PPDD sa-i deconteze benzina !
  Punctul 22 : Fiecare zi sa fie libera cetatenii sa participe la adunari la care sa multumeasca PPDD ptr. bunastarea ce ne-a adus !
  Punctul 23 : In fiecare judet denumirea sa fie PP urmata de initialele presdintelui de filiala ; la Timis de exemplu PPCI !
  Punctul 24 : 200,000 de locuinte mi se par cam mult ; 150,000 locuinte si 50,000 de wohnmobile ca cine vrea sa se plimbe prin Europa sau sa se stringa sa faca o spirala ! Adica sa nu stea pe loc cei care sunt dinamici !
  Poate mai vin si alti cetateni cu idei ca astia nu-s crispati ,iar pentru constipatie e medicamente! Apropos Costipatia are legatura cu capul?

 10. dom Capra !
  da’ pi noi gay-i (bulangiii cum ne denumesc ominii prosti!) neatz uitat. vrem si noi sa ne putem casatori intre noi (ca domnu Iuga ) si sa ne-o putem trage intre noi fara sa ajungem la parnaie.
  sa treiasca Domnu Capra sefu filialei si viitot ministru a armatei. uraaaaaaa !

 11. „Noi nu suntem niste inchistati, crispati si constipati!” In schimb suntem sfertodocti si cu parul vopsit (adica dl Caprea)! Ar fi ridicol daca n-ar fi tragic

 12. vaaaaaaaai!Cred ca si frontiera Romaniei[fostul loc de agoniseala a lui Capera] spera sa recupereze ceva…Cipri,esti tare,infelul asta [cu astfel de intervievati] ii bati tare pe Catavenci

 13. Am crezut ca mai rau ca acum nu se poate. Dupa acest interviu, se pare ca se poate. Doamne fereste.

  • ddom Capra
   hai ca esti de-al nost adica, poponar, asa-i ?
   in sfarsit suntem si noi poponarii, bulangiii, partzarii la putere. te, pasarica de dulcic bey Capra !

 14. …of Doamne..imi vine sa ma spanzur ce debiteaza astia….cred ca e scenariul noului film PIERDUTI IN SPATIU finantat de Casa de Productie OTV.:)

 15. film -18ani.Gen:Groaza,suspans,sf,paranormal,drama,tragedie,putina actiune,iarasi HOROOR,mult SEX(cu Dan Iuga,Magda Ciumac si ceilalti CIUDATI din arhiva OTV).scenarist Vasile Caprea,regizor Dan Diaconescu….

 16. ce mufa de tigan bulangiu are Capra asta. du-te mah la munca…si da-i cu crezu’n gara fira’aia a dreacu’ di poponar.

 17. Sub anonimat toata lumea e filozof si politician. Nu uitati: Clasa politica incepe sa aibe insomnii dar si cei ce o duc bine acum au trecut la faza de cosmaruri! De fapt PP-DD incurca scena politica iar surpriza cea mare va fi la vot unde cetateanul va fi singur in cabina, cu constiinta si durerile lui. Credeti ca se uita minciuna si traiul de genocid in care ne aduc guvernantii si sustinatorii sai? Sa auzim de bine cetateni…!

 18. Heloo!Banatule oi fi tu frucea dar nici Baraganu nu-i mai prejos,laolalta est cu vest,nord cu sud,ne-a unit acest partid.
  Curand vom fi o forta capabila sa demontam planurile diabolice ale mafiotilor politici. Unitate,fraternitate si solidaritate, sunt cele trei valori de care avem nevoe ,acum mai mult ca oricand,altfel nu vom birui.Multa sanatate si intepciune va doresc de aici din baragan.

 19. A trebuit sa citesc ineptiile atator postaci, sa-mi cofirm cata prostii a fost in caruta, pana sa se rastoarne,s-au da cineva ripit pe scena.Trist e ca mama lor e vesnic gravida si tine mortis s-o adopte PP-DD.Mi se pare fires face parte din peisajul Romanesc.Asa ca D-le.Caprea nu va plecati urechea la toti lingai, la toti suflatorii in tevile stapanirii,curand larvele astea vor pretinde ca ei au sustinut Partidul Poporului,Sunt aceia-si care in urma cu 21 de ani, stateu in spatele perdelei ,in timp ce vecini lor mureau in strada impuscati.Dupa excremente trage apa, ca de uiti, sa ia dupa tine si uite ce-ti fac.

 20. Dupa aparenta desfacere a USL, un subiect interesant pentru analisti ar putea fi acum aparitia unui pol Voiculescu-Diaconescu in România pitoreasca.

 21. Daca va-ti uita pe declaratiile politicienilor straini,ve-ti observa ca nu sunt buni oratori .
  Domnilor, nu va-ti convins de administratorii Romaniei din USL si PDL buni oratori de la Stefan Ghiorghiu(sluga KGB) ? Nu v-au ajuns 22 de ani de mincini ? Eu cred ca AJUNGE , e timpul alegerii celor corecti si cinstiti ….. in schimbul politrucilor. Dumnezeu ,sa-i ajute pe romani !