Noutati :

Vasile Blaga: Partidul va fi complet fuzionat dupa congresul din 2017 si va avea un singur lider in fiecare judet!

5 decembrie, 2015 - 01:26 PM
Autor: Liliana Iedu      
Categorie: POLITIC
3

TIMISOARA. Co-presedintele PNL, Vasile Blaga a declarat, la Timisoara ca partidul va fi fuzionat complet abia dupa congresul care va avea loc in anul 2017, iar din acel moment, la nivel de judete va exista un singur presedinte si nu se va mai conduce pe formula de co-presedinti asa cum e acum.

Vom propune un proiect in Consiliul National ca acolo unde sunt primari in functie si unde indeplinesc conditiile de integritate sau unde am desemnat candidatul de primar, acesta sa fie sef unic al organizatiei locale. Partidul va fi complet fuzionat dupa congresul din 2017. La nivel de judet vom avea sef unic dupa congres”, a explicat Vasile Blaga.

In cazul in care primarul de municipiu este in prezent si co-presedinte la organizatia judeteana a PNL, acesta va putea desemna o persoana pentru a conduce organizatia municipala.

Regula este ca primarul devine presedinte unic la municipii, acolo unde primarul este co-presedinte la nivel judetean, va avea dreptul sa desemneze pe cineva ca si presedinte la municipiu. Asa se va intampla si la noi, pe plan local pentru ca nu doresc sa am cumul de functii. Nu m-am gandit la un nume, deocamdata”, a declarat Nicolae Robu.

Pentru desemnarea candidatilor la primarii, PNL a stabilit o serie de criterii care tin cont de lustratie, traseism, nepotism, contractile si relatia cu statul, fals in declaratii, incompatibilitate si conflict de interese, atitudini discriminatorii, datorii la buget, plagiat si probleme penale.

Foto: Virgil SimonescuInformatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 3comentarii

recomanda prietenilor

loading...

Pareri

  1. Blaga sa faca analiza activitatii sale de cand este in politica, Robu oricum traieste in lumea lui AVATAR

  2. Bietul buldog ce a fost si ce a ajuns!
    Din ditamai fiara de paza de care tremura un intreg partid, acum e doar purtatorul de poseta al colegei sale Gorghiu. Un fel de chihuahua caraghios ce nu are curajul nici sa scheaune. A fugit pana in judetul cel reprezinta , dar unde nu a mai fost de ceva ani, ca sa cerseasca un oscior cat de mic (ceva voturi) pentru anul viitor.

  3. Tov. Blaga sa ne spuna in ce proiecte de anvergura s-a implicat pentru judetul pe care il reprezinta?…Unde este noua sosea de legatura cu autostrada?..Unde sunt centurile ocolitoare ale Timisoarei?
    De cind este senator de Timis nu a facut absolut nimica important pentru jud.Timis si nici nu o sa faca
    ,din pacate,asa ca nu mai are ce cauta ca reprezentant al nostru…(Alin Popoviciu copie la indigo).