Noutati :

Vara calendaristica e aproape de final. Ce surprize ne pregateste vremea in Banat?

28 august, 2016 - 08:47 PM
Autor: Anonim      
Categorie: UTILE
0

Au mai ramas doar trei zile din luna august dupa care isi va intra in drepturi toamna calendaristica, insa vremea nu da impresia ca acest anotimp se va instala prea curand.

Ultimele zile ale lunii august se anunta la fel de toride ca cele din toiul verii. Meteorologii spun ca in vestul tarii cerul va fi senin si iar vantul va sufla slab. Temperaturile din termometre vor ajunge la 32-33 de grade, in partea de vest a tarii.
Luni si marti temperaturile vor ramane ridicate, cerul va fi senin, iar vantul va sufla moderat.Luni si marti, la Timisoara, temperaturile vor ramane ridicate, cerul va fi senin, iar vantul va sufla moderat. Temperatura maxima din capitala Banatului va ajunge 33 de grade, in timp ce temperaturile minime vor ajunge la 15 grade.

Temperaturile vor suferi o usoara scadere incepand de miercuri, cand mercurul din termometre nu va mai depasi 31 de grade. De asemenea de la jumatatea saptamanii viitoare pe cer vor aparea si norii, insa ploile vor veni doar izolat in special in zona montana a Banatului.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor