Vanzatorii de bete de Sfantul Nicolae trebuie sa aiba Certificat Verde COVID, la Timisoara. Locurile din care se vor putea cumpara nuieluse anul asta

TIMISOARA. Se apropie Mos Nicolae, iar traditionalele bete se vor vinde si in acest an la Timisoara, insa in conditii speciale, de pandemie. Primaria a stabilit locurile in care comerciantii isi vor putea amplasa tarabele, dar si preturile ce vor trebui achitate pentru ocuparea a cate 2 metri patrati de fiecare vanzator, in perioada 2 – 6 decembrie.

Reprezentantii municipalitatii anunta ca cei interesati sa vanda bete de Sf Nicolae, felicitari, vasc ori miniaturi reprezentantive isi pot depune cererile la Primarie pentru obtinerea avizului.

Toti comerciantii trebuie sa aiba Certificat Verde COVID.

Actele necesare obtinerii avizului sunt urmatoarele: cerere tip obtinuta de la ghiseul 8 sau 9 (camera 12); copie a buletinului de identitate/cartii de identitate sau copie act firma (copie Certificat Unic de inregistrare ); certificatul verde al persoanei fizice sau al reprezentantului societatii care ocupa domeniul public, prin care se face dovada vaccinarii impotriva virusului SARS-CoV-2 si trecerii celor 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare, respectiv persoana se afla in perioada cuprinsa intre a 15-a zi si a 180-a zi ulterioara confirmarii infectarii cu virusul SARS-CoV-2, conform reglementarilor HG nr.1183/08.11.2021 privind prelungirea starii de alerta pe teritoriul Romaniei incepand cu data de 9 noiembrie 2021, precum si stabilirea masurilor pentru prevenirea si combaterea efectelor pandemiei de COVID-19„, transmit reprezentantii Primariei Timisoara.

Locurile in care se vor vinde bete de Sfantul Nicolae in acest an la Timisoara:

Ceas Floral – bd. Proclamatia de la Timisoara-platou (10 amplasamente);
str. Marasesti, de la str. Brediceanu spre Str. Gheorghe Dima (20 amplasamente);
Parcul Copiilor-bd. Revolutiei 1989–platou (15 amplasamente);
Piata A. Mocioni- platou (10 amplasamente);
bd. Regele Carol I, de la str. I.Vacarescu pâna la str. Gen. I. Dragalina (10 amplasamente);
Piata Nicolae Balcescu–in fata Liceul Teoretic „Grigore Moisil” (15 amplasamente);
Dâmbovita – platou (20 amplasamente);
Piata Doina–platou (5 amplasamente);
Piata zona Soarelui- platou scoala Generala nr. 30 (20 amplasamente);
Calea Buziasului–platou PROFI (15 amplasamente);
zona Spitalului Judetean-str. Aries (10 amplasamente);
str. Daliei, intre str. Al. Vaida Voievod si str. Lascar Catargiu (max. 10 amplasamente);
str. S. Barnutiu– Calea Dorobantilor-zona Modern (10 amplasamente);
Piata Traian (25 amplasamente);
str. Sf. Apostoli Petru si Pavel-vizavi de piata (10 amplasamente);
Calea Aradului–zona UTT, in fata magazinului Mega Image (10 amplasamente);
Calea Torontalului–platou (15 amplasamente);
str. Circumvalatiunii colt cu str. Ghe. Lazar–platou (10 amplasamente);
zona Piata Dacia–parc (15 amplasamente).

Achitarea taxei de autorizare (69 lei), a imprimatului (6 lei) si a taxei de ocupare a domeniului public (0,1 lei/mp/zi) se va face in momentul inregistrarii cererilor, fara posibilitatea de restituire a acestora. Se acorda o singura locatie pentru fiecare solicitant, pe o suprafata de 2 mp.

Cererile comerciantilor se pot inregistra la sediul Primariei Timisoara, camera 12, ghiseele 8 și 9, dar si on-line, pe site-ul oficial: www.primariatm.ro, la sectiunile https://www.primariatm.ro/online/ și https://formulare.primariatm.ro/, din 24.11.2021 pâna in 26.11.2021, la ora 12, urmand sa fie solutionate in limita locurilor disponibile.

 

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

loading...

  Pareri

 1. Alin spune:

  A.13:16-17

 2. alahu akbar spune:

  Europa e pe moarte . R.I.P.

  Deja toti sunt ca niste zombi. Nu mai au viata deloc. Islamu e viitoru

  • RATM spune:

   Asta-i planul elitei… f… the white man, f… democracy, tot globul trebuie sa fie o masa omogena, fara nationalitati, o singura religie, moneda, aramata etc… visul porno al acestor globalisti/miliardari/dezaxati… Romanul doarme…