Vanzare la licitatie utilaje de prelucrare a carnii

SCP MBS INSOLV CONSULT SPRL, lichidator judiciar al societății PASTOREL SRL – în faliment, vinde la licitație publică un pachet de 6 bunuri mobile (Majoritatea utilaje și echipamente specifice prelucrării cărnii. Lista cu aceste bunuri poate fi consultată la sediul lichidatorului judiciar ori poate fi pusă la dipoziția persoanelor interesate, la cererea acestora, transmisă la adresa de email: [email protected]).

Bunurile se vând în bloc, iar prețul de pornire în cadrul licitației este de 48.350 lei + TVA.

Licitația va avea loc în data de 09.09.2022, ora 11:00, la sediul lichidatorului judiciar din Timișoara, str. Eugeniu de Savoya nr. 7, ap. 4/A/I.

Participanții trebuie sa achite o garantie de 10% din prețul de pornire cu TVA, cu cel puțin o zi înaintea licitației și cu respectarea aceluiași termen, să achite prețul regulamentului de vânzare, de 500 lei + TVA. Garanția precum și contravaloarea regulamentului de vânzare vor fi achitate în contul unic de lichidare al societății, ce poate fi pus la dispoziția celor interesați, la cerere.

Informații la tel. 0745302680 sau la adresa de email: [email protected]

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.