Noutati :

Vanghelie o face lata din nou! „Daca nu esti bun, PSD te ejaculeaza, Aaa… te ejecteaza! VEZI VIDEO

28 iunie, 2011 - 09:47 AM
Autor: Anonim      
Categorie: POLITIC
4

Fostul presedinte al organizatiei PSD Bucuresti, Marian Vanghelie, a declarat luni seara, la B1 TV, ca, daca esti bun, poti conduce filiala. Daca nu, aceasta „te ejaculeaza”. Dupa ce i s-a atras atentia, Vanghelie s-a corectat si a spus ca „te ejecteaza”.
Marian Vanghelie nu mai conduce organizatia PSD Bucuresti, dupa ce Victor Ponta a propus CEx inlocuirea acestuia cu un birou provizoriu de coordonare, condus chiar de presedintele PSD. Vanghelie a declarat luni seara, intr-o emisiune TV, ca disputele ce privesc organizatia de Bucuresti a PSD „nu sunt de azi, de ieri”.

Dupa atatea emotii si suparari, limba romana i-a jucat din nou feste lui Marian Vanghelie. Fostul presedinte al organizatiei PSD Bucuresti a declarat intr-o emisiunea televizata ca, daca esti bun, poti conduce filiala. Daca nu, „te ejaculeaza”.

„Eu sunt de 17 ani in partid si imi aduc aminte ca si atunci era o problema. Organizatia de Bucuresti nu ai cum s-o modifici, nu ai ce sa-i faci. Nu merge la organizatia de Bucuresti sa fie un pampalau. Organizatia de Bucuresti ori are un lider, ori il exclude. Ma refeream la presedintii care au fost alesi”, a spus fostul presedinte al organizatiei PSD Bucuresti.

„Nu poti sa conduci organizatia de Bucuresti decat daca poti si daca esti bun, ca altfel te ejaculeaza. Te ejaculeaza… aa, lasati-ma ca… te ejecteaza”, a mai spus Marian Vanghelie, starnind zambetele celor din platou.

Rating

  • 4comentarii

recomanda prietenilor

Pareri

  1. A zis bine … ejaculeaza pe tine daca ii tradezi, e un termen mai potrivit šŸ˜€

  2. Ponta, daca in ultimul timp ai facut un lucru bun, atunci asta este. Continua, si scapane de anagramatii si retardatii din politica romaneasca. Sper sa inceapa si Antonescu.

  3. vanghlionu a nimerit-o data asta fara sa vrea. l-au ejaculat psd-istii si Ponta de se ineaca saracu! Asta e fratica, politica=i o c…a

  4. in politica scapi de munca dar trebuie sa fi bun la palagal… la munca gunoiule! sa vad unde ai putea lucra, nulitate intunecata… la cules capsuni, la dat cu mopul…