Noutati :

Valul de imigranti e tot mai aproape de Romania! 1000 au ajuns in Ungaria

25 august, 2015 - 08:22 AM
Autor: Anonim      
Categorie: EXTERN
2

1000 de persoane care figurau printre cei 7.000 de imigranti ajunsi in Serbia, in weekend-ul trecut, dupa ce traversasera Macedonia, au traversat, luni seara, frontiera Ungariei, membra a UE, a constatat un fotoreporter al AFP.

Numerosi imigranti care au trecut frontiera dupa ora 17.00 GMT au declarat ca veneau direct de la frontiera Macedoniei cu Grecia.

Ei au intrat in Ungaria cu doar cateva zile inainte ca autoritatile locale sa termine instalarea barierei destinate sa impiedice sosirea imigrantilor, anuntata pentru 31 august de guvernul ungar. Acest zid este prevazut sa se intinda de-a lungul celor 175 km ai frontierei sarbo-ungare.

Potrivit AGERPRES, autoritatile macedonene inchisesera, joi, trecerea frontierei cu Grecia, dar numarul refugiatilor a crescut rapid la mai multe mii de persoane care au depasit, sambata, fortele politienesti si si-au continuat drumul.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

 • 2comentarii

recomanda prietenilor

loading...

Pareri

 1. Stimate domnule Anonim. Pentru o informare mai completa:
  – in total este vorba de peste 120.000 de imigranti care au trecut prin Ungaria in 6 luni; zilnic este vorba de 1200-1500 de imigranti. Daca ati trecut zilele astea prin gara Keleti atunci va-ti putut forma o imagine asupra unei situatii posibile;
  – „gardul” inca nu este terminat (va fi dublu), dar urmeaza; efectul va fi doar partial daca nu se iau masuri concertate la nivelul E.U..
  – problema mare este cea a traficantilor de „imigranti” de „toate culorile”;
  – Bulgaria a trimis un contingent (deocamdata redus) al armatei in zona granitei cu Macedonia. Intrebare: dinspre Bulgaria cum se ajunge „Spre Vest prin Nord-Vest” (parafrazare a thrillerului american /Alfred Hitchcocknord, „La nord prin nord-vest”;
  – Europa de vest „incepe sa se trezeasca”; Germania s-a confruntat anul acesta cu cca 300.000 de imigranti cu care nu prea stie ce sa faca;
  S.a..

 2. Observ că niciunde nu se pune o întrebare esențială în „deslușirea” cauzelor crizei: de ce acești refugiați din Siria, Irak, Orientul Mijlociu și Africa depun eforturi considerabile, cheltuie bani și-și riscă viața ca sdă ajungă în Europa, în vreme ce evită să se așeze în țări islamice, cum ar afi Arabia Saudită, Oman, Qatar, Emirate, Dubay? Țări putred de bogate, care văd că sunt ferite de această criză a migrației din Orientul Mijlociu și nu mișcă un deget să le ofere sprijin. De ce Europa? Nu este posibil ca întregul Orient Mijlociu și Africa să se mute pe acest continent. Întreaga Europă se va prăbuși economic, va fi anihilată ca identitate, cultură și istorie de aceste neamuri care n-au nimic comun cu noi. Dacă actualii lideri europeni (majoritatea cu vederi marxiste, viciate de un egalitarism periculos) nu iau măsuri drastice împotriva puhoaielor de migratori, ei vor fi primii care vor fi măturați de pe scenă.