Noutati :

Valoarea actualului sediu PSD Timis a crescut de sapte ori, dupa ultima evaluare

20 decembrie, 2013 - 04:13 PM
Autor: Liliana Iedu      
Categorie: POLITIC
0

TIMISOARA. In urma unei noi evaluari, sediul SPD Timis de pe Splaiul T. Vladimireascu are o valoare de 700.000 de euro si nu 100.000 la cat a fost evaluat initial, a anuntat primarul Nicolae Robu.

Evaluarea e stabilita de o firma autonoma la aproximativ 700.000 de euro. Eu nu dau aici un bun personal catre un prieten. Consiliul local trebuie sa vanda un bun public catre o structura tip persoana juridica care este un partid, dar legea nu creaza vreo facilitate. Ceea ce spune domnul Bojin despre cum au obtinut sediile partidele, la un moment dat, printr-o lege, asa au fost vremurile atunci. PNL nu are cine stie ce, vedeti ca avem un sediu mic aici. Am cerut in scris unei frme si am considerat potrivit sa cer aceleiasi firme sa evalueze cladirea asa cum este ea acum. PSD sustine, eu nu am facut vreo verificare, ca o parte din valoarea actuala a cladirii se datooreaza investitiilor de amenajare„, a declarat Robu.

Robu a mai spus ca in Consiliul Local se va stabili daca din valoarea sediului, in urma evaluarii, se vor scadea investitiile, la cumparare.

PSD trebuie sa prezinte documente care sa arate cat a investit. Acele documente pot fi sau nu acceptate de CLT.  Atunci CLT va avea posibilitatea sa hotarasca daca acea cladire se vinde catre PSD la 700.000 euro minus investitia sau poate sa hotarasca altceva. Aici vorbim de lege, nu de prieteni sau neprieteni„, a mai spus Robu.

PSD Timis a vrut sa cumpere cladirea in care s-a mutat recent, aceasta fiind evaluata la aproximativ 100.000 de euro, inainte ca partidul sa investeasca ceva acolo. Intre timp s-au facut lucrari de reamanajare si a fost reevaluata.

Proiectul a cazut, insa, in plenul Consiliului Local Timisoara, avand nevoie doar de un vot in plus pentru a trece. Consilierul local al PP-DD, Petrica Folica a fost singurul care a votat atunci impotriva.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...