Noutati :

Vagon de tren sarit de pe sine la Timisoara, la intrarea in Gara de Nord. Afla de ce a deraiat si VEZI FOTO SI VIDEO!

12 septembrie, 2012 - 10:04 PM
Autor: Anonim      
Categorie: EVENIMENT
1

TIMISOARA. Incident feroviar chiar la intrarea in statia Timisoara Nord! Un vagon al unui tren de calatori a deraiat in timpul unor manevre de formare a unei garnituri Interregio.

In jurul orei 21.00, in apropierea pasajului de cale ferata Jiul, un mecanic proceda la atasarea vagonului de tip cuseta la trenul Interregio Timisoara-Bucuresti care avea sa plece spre Capitala la ora 23.25, via Drobeta Turnu Severin.

Mecanicul manevra locomotiva care impingea vagonul spre garnitura, cand acesta a sarit pur si simplu de pe sine in zona verde de langa linii.

Nimeni nu se afla in vagonul cuseta si nici in zona in care s-a produs incidentul.

Nici traficul feroviar la intrarea in Gara de Nord Timisoara nu a fost afectat, deoarece exista inca o linie paralela pe care se poate circula fara probleme, astfel ca trenurile programate vor fi redirectionate.

Un boghiu care a cedat a fost cauza incidentului feroviar?

Mecanicul aflat in locomotiva care ducea cuseta spre tren nu isi explica cum s-a petrecut deraierea. O ancheta va lamuri daca existau sau nu probleme la sine in zona respectiva ori cel care executa manevrele a facut o greseala. Din primele cercetari, se pare ca s-a rupt un boghiu, iar aceasta a provocat incidentul.

Reprezentantii CFR au solicitat o macara cu ajutorul careia sa repuna pe sine vagonul deraiat, insa, pentru ca este vorba de o operatiune de durata, acesta nu va mai putea fi alipit in timp util garniturii Interregio care va pleca spre Bucuresti la ora 23.25.

Toti calatorii care aveau bilete in vagonul cu pricina isi vor primi banii inapoi, dau asigurari reprezentantii de la Caile Ferate Romane.

Video-ul nu poate fi incarcat.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 1comentarii

recomanda prietenilor

loading...

Pareri

  1. falss