Noutati :

Vaccinarea, sprijinita de biserica la Timisoara. Mitropolia Banatului doteaza centrele de imunizare a populatiei

3 februarie, 2021 - 11:26 AM
Autor: Redactie      
Categorie: SOCIAL
4

TIMISOARA. Biserica se implica in campania de vaccinare anti COVID a oamenilor la Timisoara. Mitropolia Banatului a cumparat frigidere pe care le-a donat Primariei.

Centrul eparhial a raspuns prompt solicitarii primite de la autoritatile locale de a sprijini nou infiintatele centre pentru vaccinarea populatiei cu doua frigidere noi si de mare capacitate, necesare pastrarii vaccinurilor in conditii optime.
Frigiderele au fost achiziționate și donate Primăriei Timișoara, spre a fi folosite în cele două centre municipale.
Săvârșind asemenea fapte de întrajutorare, Biserica rămâne credincioasă îndemnului mântuitor: „Fericiți cei milostivi, că aceia se vor milui” și împlinește cuvântul apostolului Pavel: „Purtați-vă sarcinile unii altora și așa veți împlini legea lui Hristos”, au transmis reprezentantii Mitropoliei Banatului.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 4comentarii

recomanda prietenilor

loading...

Pareri

  1. I-as intreba pe cei ai bisericii,daca acest virus si vaccin sunt cele despre care Paisie Aghioritul ne avertiza in urma cu mai bine de 30 de ani,vor raspunde ei de sanatatea si sufletele celor vaccinati?

    • Pe unii i-a lasat Dumnezeu preoti, pe altii cantareti, asa cum pe unii i-a lasat sa fie medici si cercetatori, care prin stiinta (care tot de la Dumnezeu vine), sa ajute omenirea. Nu ar vrea Dumnezeu sa piara neamul omenesc, si nici nu ar ingaduii sa fie subjugati de cel viclean. Asa cum lu Iov i-au fost luate toate averile, insa libertatea sa nu a ingaduit sa i se ia, asa nici vaccinurile astea nu iti vor lua liberatea sau nu iti va fi implantat un microchip care te va controla (oricare iti este teama).

  2. timisoareanule. suntem deja subjugati de cei vicleni! si libertatea ne-a fost demult luata! acei doctori si cercetatori care sunt lasati de la Dumnezeu sa ne trateze nu au acces in spitale ,nu sunt angajati , pentru a avea acces la serviciile lor!

  3. Enumenismul în floare.HALAL mitropolit.Anatema ție .Cel ce duce în robie , de robie va avea parte.