Vaccinarea se muta pe terasa de 1 Iunie, la Timisoara. Va fi un mini Maraton al Vaccinarii pentru tineri, cu muzica, teatru si tombola

TIMISOARA. Echipa care a organizat Maratonul Vaccinarii de la Centrul Regional de Afaceri pregateste un eveniment similar de Ziua Copilului.

CITESTE SI: Vaccinare pe muzica de fanfara in cadrul maratonului de la Spitalul Militar din Timisoara, de la stadionul CFR. Foto 

Cei care trebuie sa isi faca rapelul sau vor sa se imunizeze pentru prima data, sunt asteptati de 1 Iunie, la terasa Vineri 15, pe malul Begai, in dreptul Universitatii de Vest. Aici vor fi organizate fluxuri de vaccinare cu serurile Pfizer, pentru tinerii peste 16 ani, si Johnson&Johnson, pentru cei care au peste 18 ani.

Va fi amenajat si un stand de informare privind vaccinarea, unde informatiile vor fi oferite de medici de specialitate.

In cadrul evenimentului, care va incepe la ora 11.00 si se va incheia la 22.00, vor avea loc si recitaluri de muzica, se va juca o piesa de teatru si va fi organizata si o expozitie de grafica.

Mai mult, va fi si o tombola cu surprize pentru adolescentii care s-au vaccinat si pentru parintii lor.

Va reamintim, in aceste zile este in plina desfasurare un alt maraton al vaccinarii, la stadionul CFR, organizat de Spitalul Militar din Timisoara.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

loading...

    Pareri

  1. profesor spune:

    „sunt asteptati de 1 Iunie, la Vineri 15, pe malul Begai” Cine intelege unde e teresa de pe Bega pentru vaccinare. Jurnalist de duzina. Ca si eu sunt un comentator de duzina si m-am gandit ca poate nu toti parintii tinerilor din Timisoara stiu unde e aceasta terasa. Eu stiu unde e, am vrut doar sa fac un misto, asa, de cat ma duce mintea de neam prost

  2. GetaBioenergeta spune:

    Danemarca interzice administrarea serului J&J celor sub 35 de ani, informație care se pare că ajunge mai temporizat în urbea de pe Bega!