Vaccinare pe muzica de fanfara in cadrul maratonului de la Spitalul Militar din Timisoara, de la stadionul CFR. Foto

TIMISOARA. Surpriza pentru timisorenii care au fost vineri sa se vaccineze la stadionul CFR, in cadrul Maratonului Vaccinarii organizat de Spitalul Militar.

CITESTE SI: Pfizer BioNTech, autorizat si pentru vaccinarea copiilor intre 12 si 15 ani, in Europa 

Fanfara militara a garnizoanei Timisoara a prezentat un scurt program muzical atat celor veniti sa se imunizeze, cat si profesorilor, medicilor, pompierilor, jandarmilor, dar si reprezentantilor autoritatilor care de mai bine de un an lupta pentru combaterea pandemiei de COVID-19.

Elevii care au venit sa se vaccineze au putut vedea si oferta educationala a Ministerului Apararii Nationale, in cazul in care vreunul dintre ei ar putea alege o cariera militara.

Echipele mobile, prezente in doua localitati din judet

La fel cum s-a intamplat si la Maratonul Vaccinarii de la Centrul Regional de Afaceri, si in cadrul celui de la Stadionul CFR s-au organizat echipe mobile. Acestea au fost vineri la Livezile si Giera pentru a imuniza persoane nedeplasabile sau care nu au posibilitatea de a ajunge la un centru fix de vaccinare.

Echipele Spitalului Militar din Timisoara vor ajunge saptamana viitoare si in alte localitati, dupa urmatorul program:
Luni, 31.05-Beba Veche
Miercuri, 02.06-Belint si Brestovat
Joi, 03.06- Lovrin si Tomnatic
Vineri, 04.06- Varias

De asemenea, va continua si campania de vaccinare a elevilor peste 16 ani, cu ajutorul echipelor mobile. Astfel, in prima zi a saptamanii medici si asistente vor ajunge la Colegiul National Pedagogic „Carmen Sylva”, Colegiul Tehnic “Henri Coanda’’ si Colegiul Tehnic ‘’Emanuil Ungureanu’’.

Va reamintim, Maratonul Vaccinarii de la stadionul CFR a inceput marti si se va incheia in 1 iunie, iar aici isi pot face rapelul cei care s-au vaccinat cu prima doza de Pfizer, cat si elevii cu varsta de peste 16 ani impotriva SARS-COV-2.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

loading...

    Pareri

  1. Ionuț spune:

    Puneți muzică de manele că vin mai mulți…