Noutati :

Vacante gratuite la mare sau la munte pentru studentii timisoreni. Ce conditii trebuie indeplinite si cum se fac inscrierile

2 mai, 2015 - 12:00 PM
Autor: Magda Mihalache      
Categorie: EDUCATIE
0

TIMISOARA. Studentii timisoreni cu rezultate bune la invatatura vor fi recompensati cu vacante gratuite la mare sau la munte de Ministerul Tineretului si Sportului.

Taberele studentesti se desfasoara la mare (85% din locuri) sau la munte (15% din locuri). Acestea vor fi distribuite in functie de rezultatele obtinute la invatatura de studenti, dar si de activitatea la diverse manifestari culturale, artistice, stiintifice sau sportive. De asemenea, intr-o pondere de minimum 15%, taberele studentesti se vor acorda si in functie de criterii sociale.

Pentru Universitatea de Vest din Timisoara, Ministerul Tineretului si Sportului a alocat 164 de locuri de tabara, iar pe parcursul vacantei, acestia vor beneficia gratuit de cazare si masa.

„Studentii care pot beneficia de un loc in tabara trebuie sa fie studenti inmatriculati la forma de invatamant de zi, ce sunt finantati de la bugetul de stat, din ciclurile licenta si masterat, integralisti (studentii care au promovat la toate disciplinele de studiu din anul anterior de scolarizare, respectiv semestrul I pentru studentii din anul 1 licenta si master), in varsta de pana la 35 ani. In cazul studentilor care opteaza pentru caz social (studentii orfani de ambii parinti, cei proveniti din casele de copii sau plasament familial si cei care beneficiaza de burse sociale in semestrul II al anului universitar in curs), ierarhizarea se face pe baza criteriilor sociale, iar criteriul de student integralist NU se aplica”, transmit reprezentantii OSUT.

Cererile tip pentru ocuparea unui loc de tabara se depun pana in 8 mai 2015, in format electronic la adresa de e-mail [email protected]

Mai multe informatii gasiti aici.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...