Noutati :

Va fi spalata intreaga retea de apa a unui oras din Timis! Ce trebuie sa faca vreme de 10 zile localnicii?

19 iunie, 2017 - 10:03 AM
Autor: Anonim      
Categorie: UTILE
0

TIMIS. Un program intensiv de spalare a retelei de apa cu utilaje speciale, cu un amestec de apa si aer sub presiune, se desfasoara in perioada 20-30 iunie in Sannicolau Mare de catre Aquatim.

Spalarea conductelor se va face etapizat, pe zone, si va fi repetata pe strazile unde acest lucru este necesar. Programul de lucru pe zone si zile va fi anuntat in prealabil, in media si pe site-ul societatii.

In perioada imediat urmatoare, 20-22 iunie, se vor face spalari pe strazile Andrei saguna, Horea, Nistor Oprean, Andrei Muresan, Dimitrie Tichindeal, Simion Barnutiu, Gheorghe Baritiu, Cosanziana si 13 Decembrie.

Pe durata spalarii retelei, este posibil ca la robinete sa curga apa tulbure. De aceea, se recomanda consumatorilor sa nu foloseasca apa in scopuri menajere pana la limpezirea ei completa. Cresterea turbiditatii apei de la robinet, scaderea presiunii si mici intreruperi in furnizarea apei se pot produce si pe strazile invecinate celor pe care se lucreaza in ziua respectiva.

Spalarea conductelor din reteaua de distributie urmareste sa asigure o calitate corespunzatoare a apei potabile si este o parte a activitatii desfasurate de Aquatim in cadrul mentenantei preventive a retelelor de apa.

Pentru probleme legate de serviciile de alimentare cu apa şi de canalizare, contactati DISPECERATUL Aquatim, la numerele 0356-914, 0256-201.362, 0756-119.528 NON-STOP.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...