Noutati :

Va fi sau nu va fi Timisoara Capitala Culturala a Europei? Avem cel mai bun dosar! Cand aflam verdictul?

30 august, 2016 - 01:45 PM
Autor: Liliana Iedu      
Categorie: CULTURA
6

TIMISOARA. Emotiile sunt tot mai mari pentru Timisoara. Mai sunt doar cateva saptamani pana cand juriul va decide care oras din Romania va deveni Capitala Culturala a Europei in anul 2021.

Directorul Asociatiei Timisoara Capitala Culturala a Europei in anul 2021, Simona Neumann, a declarat pentru opiniatimisoarei.ro ca in prima parte a lunii septembrie o parte din membrii juriului vor veni la Timisoara.

E de asteptat ca acestia sa viziteze mai multe obiective, majoritatea institutii de cultura din Timisoara.

In urma vizitei membrilor juriului, in orasele candidate, se va stabili castigatorul competitiei. Acest eveniment va avea loc in data de 16 septembrie, iar anuntul se va face intr-o conferinta de presa care va avea loc in Bucuresti, la sediul Ministerului Culturii.

Suntem optimisti, avem cel mai bun dosar de candidatura. Este un dosar muncit, coerent si intocmit cu participarea cetatenilor„, a declarat pentru opiniatimisoarei.ro Simona Neumann.

In competitia pentru titlul de Capitala culturala Europeana in anul 2021 au ramas orasele Timisoara, Bucuresti, Cluj Napoca si Baia Mare.

In ultimele zile s-au facut mai multe speculatii legate de castigatorul acestei importante competitii, diversi comentatori sustinand ca balanta inclina spre unul sau spre celalalt dintre candidati. Verdictul va fi dat, insa, in 16 septembrie.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 6comentarii

recomanda prietenilor

loading...

Pareri

  1. Baia Mare!

  2. Cluj

  3. Cluj – cu pile……

  4. CLUJ-UL câștiga. ..la pas!

  5. Cel mai bine mergem acasă şi muncim ne ridicăm singuri la nivel european

  6. Timisoara!