Va fi deschis la Permise si Inmatriculari in zilele libere de dupa Sfanta Maria, la Timisoara

TIMISOARA. Cu toate ca zilele de 16 si 17 august au fost stabilite ca zile libere de catre Guvernul Romaniei, la Timisoara angajatii Serviciului Permise se vor afla la serviciu. Nu toti insa.

CITESTE SI: Ajutorul vine mai repede de la cei din jur decat din Bucuresti. Cum a fost indepartat cel mai mare pericol de la Centrul de Transfuzie Sanguina de la Timisoara 

Astfel, pe 17 si 18 august, timisorenii vor putea sa apeleze la serviciul de inmatriculare, vor putea sa isi preschimbe permisele si vor putea chiar sa sustina proba teoretica a examenului auto, conform programarilor online.

Nu se va lucra insa la ghiseul eliberari si nu se vor sustine probele practice ale examenului pentru obtinerea permisului de conducere. Cei care aveau programate proba practica pentru 16 august vor fi reprogramati automat pentru data de 25 august iar cei ce urmau sa sustina traseul pe 17 august il vor sustine pe 1 septembrie. Reprogramarile se vor face automat, au anuntat reprezentantii Serviciului Permise Auto din Timisoara.

Masura de a tine deschis serviciul in zilele de dupa Sfanta Maria vine in special in ajutorul romanilor stabiliti in strainatate care se intorc in aceste zile acasa si profita de acest lucru pentru a-si schimba si documentele.

Pe 15 august, cand credinciosii sarbatoresc Adormirea Maicii Domnului, toate ghiseele Serviciului Permise si Inmatriculari Timisoara vor fi inchise.

CITESTE SI: Timisul iese din topul intocmit in cel mai mare program de citizen science din Romania ‘Uite Barza!’. Avem insa cel mai vestic cuib de berze 
Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

loading...