Utilajele si stocurile de material antiderapant, pregatite pentru prima ninsoare pe drumurile nationale si autostrazi. Anuntul DRDP Timisoara

TIMISOARA. Verificari in toate bazele de deszapezire arondate sectiilor de drumuri nationale din zona de competenta si pentru Autostrada Vestului.

CITESTE SI: Incep pregatirile de santier pentru Pasajul Solventul, la Timisoara

Reprezentantii Directiei Regionale de Drumuri si Poduri Timisoara au facut mai multe controale saptamana aceasta pentru a se asigura ca echipele de interventie si utilajele sunt functionale si pregatite sa iasa la treaba in doar cateva minute, daca va fi nevoie.

Au fost inventariate si stocurile de material antiderapant.

Astazi, in aceste baze exista peste 25.600 de tone de sare si circa 540 de tone de clorura de calciu. Peste 320 de utilaje angrenate in activitatea de deszapezire sunt mobilizate in bazele din judetele Arad, Timis, Caras-Severin si Hunedoara„, transmit reprezentantii DRDP Timisoara.

Conform meteorologilor, in zonele inalte este posibil sa ninga insemnat de saptamana viitoare.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

loading...

    Pareri

  1. Rumburak spune:

    Timisoara e pregatita pentru polei/zapada?