Opinia Timisoarei

Usturator. 20.000 de lei amenda pentru nesimtiti prinsi ca au aruncat gunoaie la margine de strada la Timisoara. Video

TIMISOARA. Camerele de supraveghere instalate in diferite locuri din oras au filmat mai multi timisoreni nesimtiti care si-au aruncat resturile la margine de drum, sfidat legea.

In baza imaginilor, politistii locali au reusit sa ii identifice pe cativa dintre ei, iar amenzile au fost usturatoare.

Astfel, o persoana a fost depistata abandonand resturi din locuinta la intersectia strazilor Lidia cu Panselelor, alte doua pe Romulus cu Grofsoreanu si pe Magnoliei cu J. Preyer.
In cazul celor care au abandonat cantitati mai mari, sanctiunile au fost ajuns si la 20.000 de lei, conform OUG 92/2021, iar la celalalte câte 1000 lei, conform HCL 454/2017.
Un alt cetatean, care a abandonat cu cantitate semnificativa de deseuri in zona Parcului Civic – str. Patriarh Miron Cristea a fost sanctionat tot cu 20.000 de lei, la fel si reprezentantii unui agent economic de pe str. Eliza Leonida Zamfirescu – zona Torontalului, deoarece nu au gestionat coresunzator deseurile produse„, transmit reprezentantii Politiei Locale Timisoara.

In ultimele luni, au fost aplicate de politistii locali 77 de sanctiuni pentru abandonarea de deseuri si gestionarea necorespunzatoare a acestora.

Exit mobile version