USR Timiș: Cristian Moș se pregătește să candideze la Președinția Consiliului Județean, ca iepure al PSD (P) 

USR Timiș vă transmite următoarea poziție în legătură cu afirmațiile publice ale lui Cristian Moș.

“Din informațiile noastre, Cristian Moș se pregătește să candideze la Președinția Consiliului Județean, ca iepure al PSD.

Opiniile critice puteau fi exprimate până acum, dar nu au fost.

Cristian Moș a fost timp de patru ani vicepreședintele Consiliului Județean, a lucrat cu Alin Nica și nu a avut nimic critic de spus despre acesta, nici măcar o dată.

Amintim că noi l-am susținut pe Cristi încă din 2020, când am refuzat să semnăm protocolul de colaborare la CJ până când Cristi Moș nu este votat vicepreședinte. L-am și invitat să candideze din nou pe lista Alianței Dreaptă Unită pentru Consiliul Județean, lucru pe care l-a refuzat.

La fel, criticile împotriva coagulării Alianței Dreapta Unită și Timișoara Unită puteau să ne fie comunicate până acum de nenumărate ori, atât lui Dominic Fritz, cât și președintelui Cătălin Drulă, în calitatea lui de membru  al Biroului Județean Timiș.

Faptul că iese public înainte de alegeri, cu opinii care nu au existat până la formarea tandemului Dominic Fritz-Alin Nica, precum și informațiile că va candida ca să rupă voturile Alianței Dreapta Unită pentru Consiliul Județean, ne fac să credem că Cristian Moș este victima unor presiuni exercitate de PSD asupra lui,  poate chiar șantaj.

Dacă d-lui Cristian Moș îi displac atât de mult Alianța Dreapta Unită, Dominic Fritz și Alin Nica, de ce nu demisionează din funcția de vicepreședinte CJ, obținută datorită USR? De ce nu demisionează din USR?

Știm că așa procedează PSD, cu presiune, cu șantaj cu asmuțirea instituțiilor de control asupra adversarilor politici, practici învățate de la fosta Securitate.

Așa a dezbinat, manipulat și a distrus PSD dreapta din România.

Ne așteptăm la o campanie mizerabilă în care sunt prezente și presiunile și șantajul și cumpărarea de politicieni și descinderi ale instituțiilor de control. Pentru că PSD e disperat că va pierde alegerile în Timișoara și Timiș.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

    Pareri

  1. Cine e acest Cristian Moș și de ce aș vota cu el – sau de ce ar împărți voturile?
    „Analiștii” sunt convinși că Simonis va lua mai mult ca Nica în cazul ăsta?

  2. pai mai useristilor, mosu n-a avut timp la dispozitie sa zica ceva despre cuplul frit-nica ca aia doi s-au imperecheat instant cum s-au vazut ca 2 iepuri in calduri. si daca zicea ceva l-ati fi luat in seama? sigur ca nu.