Noutati :

Urla muzica in cluburile din Timisoara! Cui ii pasa de amenzi?

20 iulie, 2015 - 12:46 PM
Autor: Anonim      
Categorie: SOCIAL
4

TIMISOARA. Chiar daca pana acum au primit deja sanctiuni, mai multe cluburi din Timisoara au fost din nou amendate din cauza ca au dat frau liber boxelor in miez de noapte, deranjandu-i pe locuitorii din imprejurimi.

In week-endul care a trecut politistii locali, alaturi de inspectori de la DSP Timis, care au avut in dotare aparatura pentru masurarea zgomotului produs de cluburi, au descins in mai multe localuri pentru a verifica nivelul decibelilor.

In urma verificarilor, s-a stabilit ca la societatea ElaineSRL (club Heaven) si la societatea Cerveza SRL (club Toniq) nivelul de zgomot a fost depasit, masurile legale urmand a fi luate de DSP.

O alta societate sanctionata in week-endul trecut cu 500 lei pentru nerespectarea legislatiei referitoare la linistea publica a fost Caraboo AQ SRL de pe str. Augustin Pacha nr. 2.

Tot in acest week-end s-a verificat si respectarea dispozitiilor de suspendare a activitatii dispuse pe linie comerciala pentru lipsa acordului de functionare, dar si pe liniste publica la firmele a caror activitate a fost temporar suspendata prin dipozitie de primar. Astfel s-a constatat ca functiona societatea Duo Grup Service SRL (CasaBunicii) de pe str. Virgil Onetiu nr. 3. In acest caz s-a aplicat din nou o sanctiune contraventionala in valoare de 800 lei urmand a se lua masurile legale ori de cate ori se constata nerespectarea dispozitiei primarului din Timisoara.

Politia Locala Timisoara atrage atentia din nou ca astfel de verificari vor avea loc si in perioada urmatoare, mediatizarea acestor cazuri avand rolul de a constientiza reprezentantii firmelor ca nerespectarea legislatiei privind ordinea si linistea publica, precum si pe cea comerciala atrage dupa sine sanctiuni drastice dar si posibilitatea suspendarii activitatii pe anumite perioade de timp.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 4comentarii

recomanda prietenilor

loading...

Pareri

  1. adica bunica din demisol este suspendata iar in raiul din aer liber poate sa urle muzica pentru tot orasul?

  2. Sa plecam in alt oras ca aici ne pune militia la culcare de la 23

    • drum bun, cale batuta…..

  3. Ai auzit de izolare fonica ? Eeeeii da, costa nu merita clubul X sau Y sa investeasca, mai bine platesc amenzi ca ies mai ieftin 😉