Noutati :

UPT asigura cazare in camin pentru toti studentii proprii

18 septembrie, 2019 - 09:17 PM
Autor: Bianca Dichis      
Categorie: EDUCATIE
0

TIMISOARA. Universitatea Politehnica Timisoara s-a preocupat mereu de asigurarea unor conditii optime de studiu si cazare, fiind una dintre putinele institutii de invatamant superior care acopera in totalitate solicitarile de cazare venite din partea studentilor sai, atat la nivelul ciclului de licenta, cat si la masterat sau doctorat.

Pentru anul universitar 2019-2020, cazarile incep in data de 20 septembrie 2019. Si in acest an, UPT va asigura cazare pentru toti studentii proprii care solicita acest lucru.

UPT dispune de 16 camine studentesti, dintre care doua de garsoniere, capacitatea totala de cazare fiind de 6067 de locuri. Caminele sunt modernizate, dotate cu mobilier, frigidere, bucatarii si spalatorii complet echipate, precum si acces la Internet.

Dupa sesiunea de admitere din luna iulie, totalul solicitarilor de cazare (precazari + studenti admisi in anul I) este de 5405 de locuri. Locurile ramase disponibile vor fi alocate studentilor care solicita cazare dupa sesiunea de admitere din luna septembrie.

Taxele de cazare in camin sunt cuprinse intre 95 – 220 de lei/persoana pe luna, in functie de confort, de numarul studentilor in camera si de regimul fara taxa/cu taxa la care este incadrat solicitantul.
Atat cazarea cat si masa studentilor UPT sunt asigurate la preturi subventionate, Restaurantul Universitar Politehnica fiind unul dintre cele mai moderne localuri de servire a mesei pentru studenti.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...