Opinia Timisoarei

Unul cate unul se prabusesc sub drujbe copacii de pe Calea Sagului din Timisoara! Cati vor fi taiati si ce despagubire s-a platit pentru ei? FOTO!

TIMISOARA. Mai multi copaci de pe Calea Sagului, din zona Turist, sunt taiati zilele acestea intrucat locul va fi reamenajat pentru a inlesni accesul spre noul mall.

Urmeaza ca pe acea portiune sa fie amenajate sensuri giratorii si sa fie prelungita linia de tramvai care sa asigure transportul timisorenilor catre Shopping City Timisoara. Aici vor circula tramvaiele de pe liniile 2 si 7.

Pentru asta a fost nevoie de taierea copacilor, operatiune care deja a inceput. Desi copacii sunt sanatosi, muncitorii au taiat deja coronamentul acestora, iar in unele locuri au doborat si trunchiurile.

Vor fi taiati, in total, aproximativ 30 de copaci, iar pentru taierea lor s-a platit deja o suma importanta de bani la bugetul local, drept despagubire, din partea investitorilor de la mall-ul din Sagului.

Un numar de 30-35 de copaci vor fi taiati pe Calea Sagului. Exista avize de la Primaria Timisoara si de la Directia de Mediu pentru aceasta. Proprietarii noului mall au platit aproximativ 200.000 de lei in urma unei evaluari, pentru taierea copacilor”, a declarat pentru opiniatimisoarei.ro  Alina Pintilie, purtator de cuvant al Primariei Timisoara

CITESTE SI: Construirea liniei de tramvai pe Calea Sagului, catre noul mall din Timisoara, in linie dreapta! Porneste santierul!

Exit mobile version