Noutati :

UNPR si PDL au pecetluit colaborarea la nivel local. Democrat-liberalii au cedat 10 posturi in administratie

18 ianuarie, 2011 - 11:47 AM
Autor: Liliana Iedu      
Categorie: POLITIC
3

PDL si UNPR au semnat un protocol de colaborare la nivelul judetului Timis. Astfel de protocoale au fost semnate in intraga tara, Timisul fiind unul din ultimele judete in care s-a semnat un astfel de protocol. In urma acestuia, UNPR a obtinut 10 posturi de directori plini sau directori adjuncti.

10 posturi de conducere in administratia locala au revenit Uniunii Nationale pentru Progresul Romaniei, in urma protocolului semnat de aceasta formatiune cu Partidul Democrat Liberal, la nivel judetean. Printre acestea, posturi de directori la Directia Sanitara Veterinara, la Loteria Romana si la Trezorerie si directori adjuncti la Inspectoratul Teritorial Regim Silvic si Vanatoare, la Drumurile Nationale si la Inspectoratul Scolar Judetean.

„Asa cum la Bucuresti UNPR este intr-o coalitie de sustinere a Guvernului, tot asa si la nivel judetean s-a decis sa existe o intelegere”, a declarat Ion Raducanu, presedintele UNPR Timis.

In privinta celor 10 posturi obtinute de UNPR, Ion Raducanu a declarat ca nu toate sunt „batute in cuie” deoarece situatia s-ar putea schimba. „Pentru unele posturi oamenii se judeca, inca, se asteapta decizia justitiei, la altele lucrurile sunt incerte. Tot ce pot sa va spun este ca pentru posturile ce ne revin noua vom propune oameni pregatiti profesional si care nu au avut probleme cu legea”, a mai precizat Ion Raducanu.

La Directia Sanitara Veterinara actual director este Pompiliu Smultea care ar putea fi schimbat din functie tocmai in baza acestui protocol dintre cele doua partide. De asemenea, postul de inspector scolar general adjunct la care se va produce modificarea este cel al Elenei Boldea. Cel mai probabil in locul acesteia va fi numita Florica Puscas, actuala directoare a Colegiului National Banatean.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 3comentarii

recomanda prietenilor

loading...

Pareri

  1. Beeeeyyyy iar impart astia la functii? Da la unguri? La unguri ce le-o dat?

  2. COMICA faza cu oamenii pregatiti bine profesional si fara probleme cu legea Ia verificatzi domnilor vreo 3 dintre cei 10. Datzi un search pe google cu numele bajetilor si o sa va cruciti! Domnu Raducanu: mai moale, domnu mai moale ca doar fuserati prefect nu doar spargator de clanu si stiti ca aveti vreo doi cu dosare BETON

  3. Nu erea vorba de concurs pe functii si de criteriul competentei ?
    Sau toti cei „pregatiti profesional” s-au adunat in cele 2 partide. Bine ca totusi Raducanu e realist si nu a spus ca bine pregatiti, ci doar pregatiti.