Universul Casei Tale – expozitie internationala de constructii, amenajari interioare si exterioare, mobilier, instalatii si energie

Camera de Comert, Industrie si Agricultura Timis organizeaza in perioada 7 – 10 mai 2015, la Centrul Regional de Afaceri al CCIAT din B-dul Eroilor de la Tisa nr. 22, cea de-a patra editie a expozitiei internationale specializata in constructii, amenajari interioare si exterioare, mobilier, instalatii si energie – UNIVERSUL CASEI TALE.

afis universul casei tale
Manifestarea reuneste producatori, distribuitori, in marea lor majoritate reprezentante ale unor companii internationale din Romania, dar si din strainatate, care vor intampina, pe perioada celor patru zile de expozitie, atat publicul larg cat si cel profesionist, cu o gama larga de produse, sisteme si tehnologii de avangarda in ceea ce priveste constructia, amenajarea si mobilarea spatiilor interioare si exterioare.

Dintre domeniile care vor fi prezente in expozitie, amintim: materiale si echipamente pentru constructii; ferestre din lemn masiv sau stratificat, jaluzele; usi de interior si exterior din lemn, aluminiu si PVC; Pavaje; Sisteme de climatizare; Instalatii sanitare; Instalatii electrice; Mobilier; Garduri; Mobilier de gradina; Flori si aranjamente florale.

Editia din acest an aduce un numar important de expozanti din domeniul amenajarilor interioare si exterioare, din domeniul mobilarii spatiilor comerciale si domestice. in acest sens, vor putea fi admirate si achizitionate: bucatarii, dormitoare, camere de zi, canapele, mese, scaune, biblioteci, birouri, usi de interior, accesorii si decoratiuni. Firmele din domeniul mobilei vor prezenta, in premiera la UNIVERSUL CASEI TALE, gama PREMIUM de mobilier de lux.

Pentru publicul profesionist, CCIAT organizeaza in data de  8 mai 2015, cu incepere de la ora 1100, in Sala Europa a CRAFT, simpozionul cu tema ”Planul Urbanistic General. Eficienta si Reabilitare. ORIZONT 2020″, dedicat promovarii si prezentarii unor subiecte de interes privind viziunea autoritatilor asupra Planului Urbanistic General, reducerea consumului de energie si eficienta energetica.

Au fost invitati sa sustina prelegeri specialisti de renume, reprezentanti ai Ordinului Arhitectilor din Romania, ai Asociatiei Producatorilor de Materiale pentru Constructii din Romania, ai directiilor de specialitate din cadrul Primariei Municipiului Timisoara si Consiliului Judetean Timis, cadre universitare de la facultatile de profil ale Universitatii Politehnica Timisoara.

Evenimentul constituie un bun prilej de a face un schimb util si eficient de idei si informatii, pentru specialisti si firme, arhitecti, antreprenori, producatori de materiale de constructii si instalatii, producatori de mobilier, auditori energetici, reprezentanti ai serviciilor deconcentratre din domeniu.

UNIVERSUL CASEI TALE va fi locul unde firmele vor face demonstratii practice, vor oferi consiliere si proiectare la fata locului, iar arhitecti, designeri, proiectanti si finantisti vor oferi cele mai bune solutii in ceea ce priveste achizitionarea, constructia si mobilarea spatiului de locuit sau de munca.

Vizitarea expozitiei si participarea la simpozion sunt gratuite.

Orar: De joi pana sambata, in intervalul orar 11.00 – 19.00, iar duminica, intre orele 11.00 – 18.00.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.