Noutati :

Universitatea Politehnica Timisoara sustine Saptamana Educatiei Deschise 2016! Ce eveniment are loc?

10 martie, 2016 - 01:30 PM
Autor: Bianca Dichis      
Categorie: EDUCATIE
0

TIMISOARA. Patru ore de workshop, menite sa aduca cele mai noi informatii profesorilor, studentilor sau specialistilor in IT sau resurse umane din Timisoara. Asta propun reprezentantii Universitatii Politehnica Timisoara, in parteneriat cu Universitatea de Vest din Timisoara, Universitatea „Ioan Slavici” Timisoara, Asociatia Smart City si IEEERomania Education Chapter, in cadrul Saptamanii Educatiei Deschise 2016.

Astfel, vineri, 11 martie 2016, intre orele 11 si 15, in Amfiteatrul K1, de la etajul 1 al Centrului de documentare si transfer tehnologic din Biblioteca UPT, Bul. Vasile Parvan nr. 2B se va desfasura workshop-ul „Open Education – concepts, tools, resources, practices”.

Pe parcursul celor 4 ore, 13 speakeri de nivel international vor aborda mai multe teme, precum utilizarea mobile learning, a datelor deschise in invatamantul universitar si pre-universitar si vor prezenta studii de caz din Europa, Marea Britanie si Romania. De asemenea, speakerii vor explica ce reprezinta resursele educationale deschise OER si cursurile masive deschise online MOOCs si cum se pot accesa, utiliza si integra in educatia universitara? Vor fi date si exemple practice de utilizare si integrare a OER si MOOC in invatamantul universitar si pre-universitar.

Cu 13 speakers de nivel international, workshopul se adreseaza profesorilor universitari, studentilor, profesorilor din invatamantul pre-universitar,specialistilor din companiile de training, IT, sau din departamentele de resurseumane.

OEW 2016 se adreseaza profesorilor universitari, studentilor, profesorilor dininvatamantul pre-universitar, specialistilor din companiile de training, IT saudin departamentele de resurse umane. Participarea este libera, prezentarile se vor desfasura in romana si engleza si se va elibera certifcat de participare.

Mai multe detalii despre program si vorbitori puteti gasi aici.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...