Noutati :

Universitatea Politehnica Timisoara se afla printre organizatorii unui eveniment international major din domeniul energetic

8 octombrie, 2014 - 01:33 PM
Autor: Dana Constantin      
Categorie: EDUCATIE
0

Facultatea de Electrotehnică si Electroenergetica a Universitatii Politehnica Timisoara, Comitetul National Roman al C.I.G.R.E., C.N.T.E.E. Transelectrica S.A. si Asociatia de Lucru sub Tensiune Romania organizează  Conferinta Internatională „Regional South – East European Conference” – RSEEC 2014.

Conferinta se desfasoara in perioada 8 – 10 octombrie, la Hotel Timisoara si la Facultatea de Electrotehnica si Electroenergetica din cadrul Universitatii Politehnica Timisoara.

Conferinta RSEEC 2014, ajunsa la cea de a doua editie, reprezinta un eveniment major din domeniul energetic, care ofera un prilej de exceptie pentru energeticienii din Romnia si pentru mediul de afaceri sa isi prezinte rezultatele, atat din punct de vedere teoretic fundamental, cat si din punct de vedere tehnologic.

Conferinta reuneste un numar mare  de participanti din Romania,  precum si din alte 12 tări (Germania, Croatia, Belgia, Ghana, Turcia, Suedia, U.S.A., Franta, Rusia, Canada, Brazilia si Anglia). Programul conferintei este realizat pornind de la subiecte incitante, incluzand sesiuni de articole tehnice, standuri expozitionale si o masă rotundă adresată studentilor.

Mai multe detalii despre programul conferintei sunt disponibile pe site-ul oficial.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...