Noutati :

Universitatea Politehnica Timisoara premiaza 20 de elevi la Zilele Carierei

26 martie, 2019 - 10:54 PM
Autor: Bianca Dichis      
Categorie: EDUCATIE
0

TIMISOARA. Universitatea Politehnica Timisoara, cea mai veche institutie de invatamant superior din vestul tarii, care va sarbatori nu peste mult timp un secol de activitate, a fost, inca de la infiintare, motorul principalei zone de dezvoltare economica a Romaniei, in mare masura si datorita miilor de absolventi care au dovedit calitatile inginerului format la Timisoara. In cei aproape 100 de ani de functionare, Politehnica timisoreana a avut in permanenta doi parteneri de incredere: invatamantul preuniversitar si mediul economic.

Pentru a sprijini elevii cu rezultate bune la invatatura si cu o situatie financiara precara, conducerea Universitatii Politehnica Timisoara a decis sa acorde 20 de burse a cate 1000 de lei fiecare, unor elevi din licee situate in medii defavorizate. In acest sens, prin intermediul Centrului de Consiliere si Orientare in Cariera, au fost selectati 20 de elevi, din clasele a X-a si a XI-a, cu rezultate foarte bune la invatatura, dar cu o situatie materiala precara, din patru judete (Arad, Caras-Severin, Hunedoara si Timis), care au fost invitati sa viziteze Universitatea Politehnica Timisoara, urmand sa fie premiati in cadrul deschiderii festive a Zilelor Carierei, in 27 martie 2019, la ora 10:00, la Cantina Politehnicii din Complexul Studentesc.

Cea de-a XIV-a editie a Zilelor Carierei, cel mai mare targ universitar de oferte de cariera pentru studenti si absolventi din Romania, organizat de Universitatea Politehnica Timisoara prin Centrul de Consiliere si Orientare in Cariera, care va avea loc in 27 – 28 martie 2019, intre orele 10:00 – 17:00, reuneste peste 60 de companii, cei mai importanti angajatori din zona, care vin cu peste 2000 de oferte de cariera: job-uri, internship-uri, practica.

La eveniment sunt asteptati atat studentii si absolventii Universitatii Politehnica Timisoara, cat si alti tineri interesati de ofertele angajatorilor, recomandabil cu CV-ul pregatit.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...