Opinia Timisoarei

Universitatea Politehnica Timisoara participa la Conferinta EAIE din Sevilla

In perioada 12-15 septembrie, la Sevilla se desfasoara editia 2017 a Conferintei anuale cu participare mondiala organizata de Asociatia Europeana pentru Internationalizarea Educatiei (EAIE).

Doua universitati timisorene participa impreuna cu alte 19 universitati romanesti sub sigla StudyinRomania: Universitatea Politehnica si Universitatea de Vest. Deplasarea este sustinuta de Consiliul National al Rectorilor, iar delegatia romana este insotita de prof. dr. Sorin Campeanu, presedinte CNR.

Conferinta include o mare expozitie cu oferte educationale din diferite tari europene si de pe alte continente. Atmosfera este una dinamica, tinereasca, spiritul academic impletindu-se cu cel de prietenie si cu dorinta de a dezvolta cat mai multe parteneriate internationale solide in domeniul universitar.

Prima zi de targ a fost foarte aglomerata. La ora 14:30 (miercuri, 13 septembrie) va avea loc receptia Romaniei la expozitie, unde sunt invitati membrii ai Comisiei Europene si Non-europene. Deseara va avea loc o intalnire cu reprezentantii comunitatii de romani din Andalusia.” a precizat prof. univ. dr. ing. Lia Dolga, directorul Departamentului de Relatii International, UPT.

La deschiderea conferintei au participat autoritatile nationale si toate televiziunile spaniole.

 

 

Exit mobile version